Çukur dizisine genç transfer! Akın Koçovalı'nın partneri olacak! Peki Alara Turan kimdir?

Fenomen dizi Çukur, son bir kaç aydır ciddi isimler transfer ediyor. Geçtiğimiz günlerde diziye Nejat İşler ve Berkay Ateş katıldı. Şimdi ise Akın Koçovalı'nın partneri olacak Songül için Alara Turan dahil oldu.

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği yayınlandığı günden beridir reyting rekorları kıran Çukur dizisi oyuncu transferlerine devam ediyor. Her bölümüyle seyirciyi ekranlara kitleyen dizide merak konusu olan Songül'ün kimin oynayacağı belli oldu.

akın koçovalı

akın koçovalı

Son olarak Kardeş Çocukları dizisinde yer alan Alara Turan, Çukur dizisine katıldı. Dizide Akın Koçovalı'nın partneri Songül'ü oynayacak. Ancak henüz hangi bölümde katılacağı belli değil. 

alara turan kimdir

alara turan kimdir

PEKİ ALARA TURAN KİMDİR?

14 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğan geç oyuncu Alara Turan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniveristesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Geçtiğimiz haftalarda final yapan ve Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Murat Daltaban gibi isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları dizisinde ilk kez ekranlarda görüldü. Başak burcu olan oyuncu 1.68 boyunda, 58 kilodur. 

BİR YORUM YAPIN 0