Eltilerin Savaşı ayın galibi oldu

Yılın ilk iki ayında 15 milyonu aşkın kişi sinema salonlarını doldururken en çok izlenen yapım "Eltilerin Savaşı" filmi oldu.

Box Office Türkiye'den alınan haberlere göre; ilk 10 sıranın tamamına yerli filmlerin yerleştiği iki ayda, gişeden elde edilen gelir 257 milyon 800 bin lirayı aşarken, 15 milyonu aşkın kişi sinema salonlarını doldurdu.eltilerin savaşı

eltilerin savaşı

Oyuncu ve senarist Gupse Özay'ın kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı "Eltilerin Savaşı" filmi en çok izlenen yapım oldu. İki eltinin birbiriyle çekişmesini komik bir dille işleyen film, vizyondaki 5. haftasında 3 milyon 324 bin seyirciye ulaştı. Filmden elde edilen gelir ise 58 milyon 276 bin lira oldu.

 Eltilerin Savaşı ayın galibi oldu

Eltilerin Savaşı ayın galibi oldu

TÜRK FİLMLERİ GİŞE REKORU KIRDI!

Begüm Öner ile eşi Ceyhun Fersoy’un, Ekim 2018’den bu yana oyunu paylaştıkları ‘Suit’ tiyatro oyunu, 150’nci kez kapalı gişe oynayarak rekor kırdı. Evliliği konu alan oyunun kadrosunda Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Melis İşiten, Canan Atalay, Kerem Poyraz Kayaalp var. Bir diğer rekor beyazperde kuşağından geldi. Eltilerin Savaşı filmi  10 günde 1 milyon 513 bin kişi tarafından izlenerek büyük bir çıkış yaptı.

Suit

Suit

GÖZLER "ELTİLERİN SAVAŞI" FİLMİNDE!

Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı komedi Eltilerin Savaşı, 2020'nin en iyi açılışını yaptı. Film, ilk üç günde 586 bin 946 kişilik izlenme oranını elde etti. Senarist Özay, konu hakkında, “İlk üç gün gişemiz bizi çok mutlu etti. Hele hele izleyen herkesin güzel yorumları ve filmden mutlu çıkması çok daha mutlu etti. Gülmeyi çok özlemişiz. Kocaman bir ailenin salonda oturup çay içtiğini düşünün. Biri şaka yapar ve bütün aile aynı anda kahkaha atmaya başlar. İşte bunun sinema salonlarında yaşandığını görmek harika.” açıklamasında bulundu.

ELTİLERİN SAVAŞI KONUSU

Komedi türünde film olan Eltilerin Savaşı'nın oyuncu kadrosunda; Gupse Özay, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu ve Ferit Aktuğ yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay'ın oturduğu filmin senaryosunu, başrolde de yer alan Gupse Özay kaleme alıyor. Gupse Özay'ın hem yazıp hem oynadığı bu film, şimdiden seyirciyi beyazperdeye kitledi. Peki, Eltilerin Savaşı filminin konusu ne? İşte filmden ayrıntılar...

Eltilerin Savaşı filmi

Eltilerin Savaşı filmi

ELTİLERİN SAVAŞI FİLMİNİN KONUSU

İki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmelere, bitmek bilmeyen rekabete odaklanıyor. Sosyal medyaya olan düşkünlükleri ile bilinen Gizem ve Sultan'ın hayatına odaklanılan filmde, eltilerin evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olaylar anlatılıyor. Komedi tutkunlarının beklentisini olumlu yönde karşılayacak bu film, şimdiden sosyal medyada büyük beğeni topladı.

ELTİLERİN SAVAŞI FRAGMAN

GUPSE'DEN ÇOCUKLARA TAVSİYELER!

Geçtiğimiz gün Tohum Otizm Vakfı yararına Zorlu Çocuk Sanat Festivali'ne katılan ünlü oyuncu Gupse Özay, anne babalara çağrıda bulunmak yerine çocuklara samimi tavsiyelerde bulundu.

Gupse Özay haberleri

Gupse Özay haberleri

Özay,"Küçükken biz eğlenceli oyunlar oynardık. Şimdi siz sokaklara çıkmıyorsunuz ama anne-babanıza söyleyin, sizi sokaklara çıkarsın. Tablete gitmeyin, teknolojiden uzak durup sokaklara çıkın. Oyun oynayın, resim çizin, film izleyin, müzik dinleyin" sözleriyle çocuklara tavsiyelerde bulundu.

Hülya Avşar'ın şıklığı adeta göz kamaştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'ın şıklığı adeta göz kamaştırdı!

BİR YORUM YAPIN 0