Türkücü Aydın Aydın'ın klibindeki kötü hikaye gerçek oldu!

Türkücü Aydın Aydın, Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan 'Koronavirüs'e dikkat çekmek için 'Korona var öpme' şarkısı yapmıştı. Şarkıcı bunun ardından 'Söyle doktor söyle hastalığım nedir?' şarkısına da klip çekti. Klipte rol gereği rahatsızlık geçiren kişi, gerçekte de rahatsızlık geçirdi. Kişi, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Yaptığı farklı tarzdaki şarkılarla dikkat çeken türkücü Aydın Aydın, soğuk havalarla ilgili dikkat çeken bir şarkı yaptı. 'Söyle doktor söyle hastalığım nedir?' şarkısının klip çekiminde bir vatandaş hasta rolünü oynadı. Ancak kişi, kızaktan düşerek yaralandı. Apar topar hastaneye kaldırılan vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KORONAVİRÜS İÇİN KLİP ÇEKTİ

Hakkarili türkücü Aydın Aydın, yüzlerce kişinin ölümüne neden olan 'Koronavirüs'e dikkat çekmek için bir şarkı yaptı. Şarkıya 3 farklı klip çeken Aydın, köylülerle birlikte okuduğu şarkının klibinde kuru otlarla üzerini kamufle edip, yer yer 1,5 metreyi bulan karda yürüdü. 

Koronavirüsün panzehirinin Hakkari dağlarında yetişen şifalı otlarda olduğunu söyleyen sanatçı Aydın Aydın, "Koronavirüsten dolayı lütfen yakın teması ve öpüşmeyi kaldıralım. Aslında yıllar önce yaptığım türkü ile bu mesajı vermiştim. Benim kendi köyüm ve yakın köylerde insanlar öpüşmeyi kaldırmış. Selam, Allah'ın selamıdır. Selam verilir, alınır çok önemli. Bu önemli süreçte bu öpüşmeyi kaldıralım. Ben bu türküyü yaparken bana 'delidir' dediler. Ama bugün bütün dünya alarmda maalesef. Daha geç kalmış değiliz. Yakın temas ve öpüşmeyi lütfen kaldıralım. Özellikle çocukları ve kalabalık yerlerde birbirimizi öpmeyelim" dedi.

Hadise kız kardeşi Hülya Açıkgöz'e nefret kustu!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise kız kardeşi Hülya Açıkgöz'e nefret kustu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0