Kenan İmirzalioğlu'ndan kendisine hayran bırakan evlilik yorumu!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu,eşi Sinem Kobal ile mutlu giden evliliği hakkında konuştu.

Oyuncu Kenan İmirzalioğlu, meslektaşı Sinem Kobal ile süren evliliği hakkında konuştu. İmirzalioğlu, ‘Evlilikte 4. yılınız. Hakkında hiç olumsuz haber çıkmayan bu evliliğin sırrı ne?’ şeklindeki soruya, 'Sevgi çok önemli ama karşılıklı saygıyı unutmamak, ben olmak değil biz olmak ve öyle hareket etmek işin sırrı. Allah nasip ederse yakında da bir çocuk istiyoruz.' yanıtını verdi. İmirzalioğlu, yanıtıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, mesleğinde reyting korkusu olup olmadığı sorusuna, “20 yıldır, Allah’a şükür öyle bir korkum olmadı. Esas olan sektörün yaşaması, reyting değil. Amerika’dan sonra en çok dizi ihraç eden ülkeyiz ama bu da düşmeye başladı. ‘Pasta dilimimiz neden azalıyor?’un derdine düşmeliyiz.” açıklamasında bulunmuştu.

kenan imirzalioğlu

kenan imirzalioğlu

Dizi sektörünün artık dijitalde yükseldiğini söyleyen İmirzalioğlu, “İnternet dizilerinde mantıklı çalışma koşulları var. Ön hazırlığı daha iyi yapılıyor. Bu tip işlerimizi yurt dışına satmamız daha mümkün. Sektör yaşarsa, hepimiz yaşarız. 140 dakika içerisinde işi yetiştirmek, başlı başına bir işçilik. Bir de bunun üzerine sanatını koymak çok zor oluyor.” ifadelerini kullanmıştı.

BİR YORUM YAPIN 3

Fani 3 yıl önce

Evde kal kenan bey milyonere gitme hayat senin eve sıgar bizim evlere hayatta sığmaz 60 m kare

Toplam 1 beğeni

Tekin 3 yıl önce

Bizene bunların hayatindan

Bey 3 yıl önce

Zevksiz adammıssın