Hülya Koçyiğit'ten evde kalan 65 yaş üstü vatandaşa tavsiyeler!

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evde kalan sanatçı Hülya Koçyiğit, yaşıtlarına tavsiyelerde bulundu.

Türk sinemasının büyük isimlerinden Hülya Koçyiğit, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma yasağına uyarak evinde kalıyor. Koçyiğit, bu dönemde evinde neler yaptığını şu sözlerle açıklıyor:

“Mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. Bugünlerde herkes gibi çoğunlukla mutfakta buluyorum kendimi. Kafa dağıtıyorum yemek yaparken. Sıkıntıdan hepimiz kendimizi yemeğe verdik ama bu süreci sağlıklı ve bağışıklığımızı güçlendirici yemeklerle geçirmeliyiz. Yeşil ve tonları bana her zaman umut vermiştir. Pandemi sürecinde sahil kenarında, ormanda yürüyemiyorum belki ama ben de o enerjiyi evdeki çiçeklerden alıyorum. Bu sebeple şunu da eklemek istiyorum; lütfen sosyal izolasyona uyalım. Sonra yeniden çok daha güzel doğacak."

KIZ KARDEŞİ YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRDÜ

Sanatçı Hülya Koçyiğit'in kız kardeşi Nilüfer Koçyiğit, geçirdiği trafik kazası sebebiyle yoğun bakımda tedavi görmeye başlamıştı. Hülya Koçyiğit, kardeşiyle ilgili son durumu Instagram hesabından şu sözlerle açıklamıştı:

nülifer koçyiğit filmleri

nülifer koçyiğit filmleri

'Kardeşim Nilüfer'e, geçirdiği kaza nedeniyle kaldırıldığı Bursa Çekirge Devlet Hastanesi yoğun bakım bölümünde büyük bir ihtimamla bakan, özverili çalışmaları ve yardımları için Başhekim Op. Dr. Engin Paralı başta olmak üzere, başhekim yardımcısı Uz. Dr. Özden Özkurt Pürcü, Dr. Süleyman Baysal, Nöroşirürji Uzmani Op. Dr. Mehmet Oğuz Selçuk, Sağlık Bakım Hizmetleri müdürü Fatma Tolun, ikinci basamak yoğun bakım sorumlu hemşiresi Hicran Aslan, ikinci basamak yoğun bakım ünitesi hemşireleri ve çalışanlarına tüm kalbimle bir kez daha teşekkür ediyorum.'

Ünlü şarkıcı Hadise'nin acı günü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Hadise'nin acı günü!
Türkiye'nin yakışıklı erkeklerinin inanılmaz değişimi!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin yakışıklı erkeklerinin inanılmaz değişimi!

BİR YORUM YAPIN 0