Serenay Sarıkaya 'Yasak Elma' dizisinde iddiası!

Fox TV'nin en sevilen dizilerinden Yasak Elma'dan seyirciyi heyecenlandıran bir haber geldi. Serenay Sarıkaya'nın diziye gireceği iddia edildi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Yasak Elma'ya gireceği iddia edildi. Ne Sarıkaya ne de dizi cephesinden konuyla alakalı bir açıklama gelmedi.

DİZİDE AYRILIK

Başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut ve Şevval Sam'ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde bir ayrılık yaşanacak. Dizide Nadir Kılıç rolünü canlandıran Hakan Karahan, 71. bölümde son kez seyirci karşısına çıkmış olacak. Bu arada dizinin önümüzdeki sezonda da devam edeceği belirtildi.

nadir kılıç yasak elma

nadir kılıç yasak elma

TWİTTER'DE TT OLDU

Yasak Elma dizisi, dün akşam yayınlanan 68. bölümüyle Twitter'de en çok konuşulanlar arasına yerleşti. Ece'nin canlandırdığı ve kendine has tavırlarıyla kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi görmeye başlayan Yıldız Argun karakterinin, dizinin sevilmeyen karakteri Leyla'yı dövmesi büyük beğeni topladı.

yasak elma dayak sahnesi

yasak elma dayak sahnesi

Birçok kullanıcı sahneyi sosyal medyada paylaşırken, kimileriyse Yıldız Argun karakterine övgüler yağdırdı. Sahne, yayınlanmasından kısa bir süre sonra Twitter'de TT oldu.

yasak elma leyla

yasak elma leyla

Dudullu Postası Kanal D ekranlarında gösterime girecek!

İLİŞKİLİ HABER

Dudullu Postası Kanal D ekranlarında gösterime girecek!

BİR YORUM YAPIN 0