Şarkıcı Yunus Bülbül'den Muhterem Nur ve Müslüm Gürses hakkında şoke eden iddia!

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in 87 yaşındaki hayat arkadaşı Muhterem Nur hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Şarkıcı Yunus Bülbül yaptığı açıklamayla büyük tepki topladı.

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde program sunuculuğu yapan şarkıcı ve oyuncu Yunus Bülbül, Müslüm Gürses ve Muhterem Nur hakkında şoke edici bir itirafta bulundu. Bülbül, 'Müslüm Gürses’i öldüren de Muhterem Nur'dur.' ifadelerini kullandı. 

Programın sunucu ise bu duruma tepki gösterdi. Özay, Bülbül'ü, 'Lütfen böyle konuşmayalım, bunları konuşmayalım.' deyip uyardı. diyerek uyardı. Bülbül ise açıklamasının devamında, 'Neyse boş ver. Ama biz Müslüm Baba ölmeden önce Londra'ya gittik. Londra'dan sonra eve geldik. 'Ne oldu abla Müslüm Baba'ya?' dedim. Hastaneye götürdük, hiç bir şeyi yoktu. Yemin ediyorum.' dedi.

MUHTEREM NUR'UN CENAZESİ

Çoklu organ yetmezliği rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybeden sinema sanatçısı Muhterem Nur, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Sanatçı cenazesine, Koronavirüs salgını nedeniyle katılım az oldu.

Sanat camiasından herhangi bir katılım olmazken, sanatçının ailesi ve yakın dostları cenaze namazında hazır bulundu. Camii alanında Koranavirüs önlemlerine dikkat edildi. İnsanların birbirleriyle yakın temas kurmamaları için uyarılarda bulunuldu.

Muhterem Nur'un aile dostu olan müzik prodüktörü Muhteşem Candan, "Türkiye'nin başı sağ olsun. Muhterem Hanımı çoklu organ yetmezliğinden 06.30 sıralarında kaybettik. Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı virüs nedeniyle böyle bir tören yapmak zorunda kaldık. Tedavi sırasında üç hastane değiştirdik ancak herkes elinden geleni yaptı. Dün uyandı ve eve gitmek istediğini söyledi. Planlara göre bugün ayrı odaya çıkacaktı ama ne yazık ki sabah saatlerinde kaybettik. Kendisini Müslüm Gürses'in mezarına defnedeceğiz. Mezar planlı ve özel yapılmıştır ve iki katlıdır. Muhterem Hanım için de yer mevcuttur. Hep Müslüm'e kavuşmak istiyordu, ben Müslüm'e kavuşacağım derdi. Ölümü son olarak değil de Müslüm'e kavuşmak olarak görüyordu." ifadelerini kullandı.

Nur, kılınan cenaze namazının ardından merhum eşi Müslüm Gürses'in mezarının da bulunduğu katlı mezara defnedildi.

NEDEN HAYATINI KAYBETTİ!

Müslüm Gürses’in 35 yıllık hayat arkadaşı Muhterem Nur’un tedavisi devam ediyordu. 

2013 yılında vefat eden Müslüm Gürses'in eşi ve sinemanın eski yıldızlarından Muhterem Nur, yüksek şekere bağlı organ yetmezliği nedeniyle Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık 2 haftadır tedavisi süren Nur’un hayati tehlikesi devam ettiği haberleri gelmişti.

Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altında olan Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’un bilincinin kapanmıştı. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitm ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Muhterem Nur önceki gün yeniden yoğun bakım ünitesine alındı. Kan değerleri değişen Muhterem Nur solunum ve diyaliz cihazına bağlanmıştı. 

SON AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE OLMUŞTU;

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitm ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Muhterem Nur önceki gün yeniden yoğun bakım ünitesine alındı. Kan değerleri değişen Muhterem Nur solunum ve diyaliz cihazına bağlandı. Bilinci kapanan 87 yaşındaki Nur'un son durumu Gürses hayranlarını da üzdü.

İLK KEZ MEZARA GİDEMEDİ

Muhterem Nur, hastanede tedavi gördüğü için hayat arkadaşı Müslüm Gürses'in vefatının ardından ilk kez bu yıl eşinin mezarında yapılan törene gidememişti.

YAKIN DOSTLARI ZİYARET EDEMEDİ

Yeşilçam'ın usta isimleri Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın, Muhterem Nur'u hastanede ziyaret etmek istedi. Ancak enfeksiyon riski nedeniyle sanatçılara ziyaret izni çıkmadı.

MUHTEREM NUR KİMDİR?

Gerçek adı Aysel Muhterem Kısa olan Muhterem Nur, Türk Sineması'nda onlarca filmde yer almış sinema oyuncusu ve şarkıcıdır.  Aslen Makedon göçmeni olan Muhterem Nur, 1932 Manastır doğumlu. Annesini ve babasını hiç bilmeyen Nur, Daha sonra “teyze” dediği bir kadın tarafından büyütüldü. 1942’de, İkinci Dünya Savaşı’nın dehşeti içinden bir kamyonun altında İstanbul’a kaçırıldı. Eyüp’e yerleştiler. 14 yaşında yine Eyüp’te bir dokuma fabrikasında çalışma hayatına başlayan  Nur, bir subayla evlendi sonrasında bir oğlu oldu.İlk film teklifini 1950’lerin başında Muharrem Gürses’ten alan usta sanatçı 986 yılında Müslüm Gürses ile evlendi.

'Nirvana' şarkısı geceleri Gülşen'i uyutmadı!

İLİŞKİLİ HABER

'Nirvana' şarkısı geceleri Gülşen'i uyutmadı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

Mehmet 33 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Toplam 1 beğeni

Volkan 4 yıl önce

Elenor müzik Sahibi Muhteşem 20 yıl öncesinden unkapanında gördüğüm değerli bir insan ne kadar vefalı olduğunu bir kez daha göstermiş Allah rahmet eylesin

Ugr 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Toplam 2 beğeni

Emre 4 yıl önce

Arkadaş kadın ölmemiş ki.

Toplam 2 beğeni

Kayserili 4 yıl önce

Edepsiz seni

Toplam 18 Beğeni

Suss 4 yıl önce

Ölmüş biriyle dalga geçmeye utanmiyorsun,

Toplam 22 Beğeni

vuslat 4 yıl önce

ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun