İbrahim Büyükak'tan güldüren anne ve baba paylaşımı! Peki İbrahim Büyükak kimdir?

Yılmaz Erdoğan'ın şefliğini yaptığı BKM tiyatrosunda sahne alan İbrahim Büyükak, kısa sürede ciddi bir hayran kitlesine sahip oldu. Son yıllarda yaptığı filmlerle de adından söz ettiren Büyükak, anne ve babasıyla paylaşım yaptı. Paylaşımda "Doğduğun Ev Kaderindir" esprisini yaptı. Peki İbrahim Büyükak kimdir?

Hafta sonu tatili için memleketi Bursa'ya giden İbrahim Büyükak, ailesiyle vakit geçirdi. Oyuncu ve senarist olan Büyükak, anne ve babasıyla olan bir fotoğrafı Instagram hesabının hikayesinde "Doğduğun Ev Kaderindir" notuyla paylaştı.

ibrahim büyükak, anne ve babası

ibrahim büyükak, anne ve babası

Anne ve babasına tıpatıp benzeyen Büyükak'ın bu esprili paylaşımı hayranlarını güldürdü. BKM ile tanıdığımız oyuncu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile evlendi. 

ibrahim büyükakın evlendiği nurdan beşer

ibrahim büyükakın evlendiği nurdan beşer

PEKİ İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR?

20 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da doğan İbrahim Büyükak, Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünde okudu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerinde biri oldu. 2010 yılında ekranlara çıkmaya başlayan Büyükak, kısa sürede sevilen bir oyuncu haline geldi. Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile beraber program yapan Büyükak'ın Acun Ilıcalı'nın TV8 satın alması ardından 3 Adam adı altında program yaptı.

3 adam

3 adam

Ancak 2019 yılında ayrılan üçlü fraklı işlerle uğraştı. Oğuzhan Koç müzik piyasasında, Eser Yenenler ise komedi programlarına devam ederken İbrahim Büyükak , film yaptı. Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2 ve Bayi Toplantısı filmlerinde yer aldı. Son olarak ise Tutunamayanlar dizisinde oynadı. 

çok güzel hareketler bunlardaki hali

çok güzel hareketler bunlardaki hali

Ünlü şarkıcı Songül Karlı hastanelik oldu! İşte son durumu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Songül Karlı hastanelik oldu! İşte son durumu

BİR YORUM YAPIN 0