Ünlü sunucu Özlem Yıldız Maldivler'de karantinaya alındı!

Hem sunucu hem de manken olan Özlem Yıldız, işleri sebebiyle Maldivler'e gitmişti. Ünlü sunucu Türkiye'ye geldikten sonra karantinaya alındı.

Eski manken ve sunucu Özlem Yıldız, iş amacıyla gittiği Maldivler'den döndükten sonra ev karantinasında olduğunu söyledi. Yıldız, Maldivler dönüşü koronavirüs nedeniyle ev karantinasında olduğunu söyledi.

Tüm uyarılarına harfiyen uyduğunu ifade eden ünlü sunucu, kendisiyle birlikte Maldivler'den dönen televizyon ekibinin de 14 gün evden çıkmayacaklarını söyledi.

Game of Thrones oyuncusu Kristofer Hivju koronavirüse yakalandı! Kristofer Hivju kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Game of Thrones oyuncusu Kristofer Hivju koronavirüse yakalandı! Kristofer Hivju kimdir?
Oyuncu Kerem Fırtına ameliyat oldu! Kerem Fırtına kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Kerem Fırtına ameliyat oldu! Kerem Fırtına kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Misafir20 4 yıl önce

Özlem hanım için söylemiyorum lakin bizim insanımıza kural yurt dışında oldumu harfiyen uyulur türkiyeye geldimi aman sende olur fink atılır bize bişey olmaz olur.

Toplam 5 beğeni