Diziler ne zaman yayınlanacak? Hangi diziler sezon finali yaptı? İşte açıklama:

Koronavirüs nedeniyle dizi setlerine uzun bir süre ara verilmişti. Özellikle TRT başta olmak üzere dizilerin çekimlerine ve yeni bölümlerinin yayınlamasına ara veren kanallardan yeni haberler gelmeye başladı. Hercai dizisi başta olmak üzere bir çok dizi sezon finaline girdi. Peki bu diziler neler? Diziler ne zaman yayınlanacak? Hangi diziler sezon finali yaptı? İşte açıklama:

Kanal 7, Kanal D, TRT 1, ATV, FOX TV, Star ve Show TV kanallarında büyük kitlere hitap eden dizilerin yeni bölümlerinin bir süredir yayınlanmaması beraberinde bazı soruları da getirdi. Dizilerin yayın saatlerinde yeni bölümler yerine ya o dizilerin geçmiş bölümlerinden sahnelerin yer aldığı 'Özel Bölüm'ler ya da sinema filmleri yer alıyor. Diziler ne zaman başlayacak sorusunun cevabını arayan izleyiciler yeni bölümlerin yayımlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Peki bu hafta hangi diziler yeni bölümlerini yayınlanacak? 

KUZEY YILDIZI

Başrollerinde İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Zeynep Kankonde, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin Nilsu Berfin Aktaş ve Gizem Güneş gibi isimlerin yer aldığı dizi ekibi virüs nedeniyle ara verdiği çekimlere Mayıs ayı içerisinde yeniden başlayacak ve sezonu çektiği bölümlerle noktalayacak. ''Kuzey Yıldızı: İlk Aşk" yeni bölümleriyle yakında Show TV'de!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu,Turgay Aydın ve Selin Yeninci'nin yer aldığı dizinin Coronavirüs sebebiyle verdiği aradan dönmeyeceği ve yayınlanan son bölümüyle sezon finali yaptığı ortaya çıktı. "Bir Zamanlar Çukurova" yeni sezonuyla Eylül'de atv'de!

HERCAİ

Kadrosunda; Ebru Şahin, Akın Akınözü, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Macit Sonkan'ın yer aldığı, Coronavirüs nedeniyle yeni bölümleri ekrana gelmeyen dizinin yayınlanan son bölümüyle sezon finali yaptığı ve Eylül ayında ekranlara döneceği öğrenildi. "Hercai" 3. sezonuyla Eylül'de ATV'de!

ÖĞRETMEN

Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu gibi isimlerin yer aldığı Öğretmen ve başrollerini Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük'ün paylaştığı Baraj dizisinin çekimleri bir aksilik olmadığı takdirde 27 Mayıs'ta başlayacak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YAYIMLANACAK MI?

Payitaht Abdülhamid dizisi geçtiğimiz haftaya kadar stok bölümleri ile devam edebildi. Yeni bölümlerin yayınlanması için sette çekimlerin başlaması gerekiyor. Ancak ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

SEFİRİN KIZI

Mart ayının ortalarında Sefirin Kızı dizisinin çekimlerine ara verilmişti. Yapımın yeni bölümlerinin ne zaman çekileceği bilinmiyor. Ancak belki de yeni bölümler çekilmeyebilir. Bunun sebebi ise oyuncuların bir bir imajlarını değiştirmeleri. İlk olarak Uraz Kaygılaroğlu saçlarını kestirerek imaj değişikliğine gitmişti.

TRT DİZİLERİNE BÖYLE ARA VERMİŞTİ

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Aldülhamid dizisinin çekimlerine tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs önlemleri kapsamında ara verildi. TRT'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TRT olarak, Pandemik Covid-19 virüsünün ülkemizde yayılımını yavaşlatma çalışmalarına katkıda bulunma ve bu süre içerisinde çalışma arkadaşlarımızı ve toplum sağlığını gözetme sorumluluğumuz bulunmaktadır.Bugüne kadar, yapım firmaları aracılığı ile TRT'ye katkı sunan televizyon emekçilerini de sağlıklı tutmak adına bir dizi tedbir alınmıştır.Bu nedenle, TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta süre ile ara verildi.Kurumdan yapılan açıklamada, "Bu 2 haftanın bitiminde, ülkedeki genel duruma binaen ve kurumumuzca karara bağlanan aşağıdaki koşulların da sağlanması şartı ile alınacak ikinci bir kararın ardından set çalışmalarına devam edilmesi mümkün olacaktır. Set çalışmalarının en sağlıklı koşullarda yeniden başlayacağı güne kadar ilgiyle takip edilen dizilerimizin yayınlanmamış bölümleri ekranlarda yer almaya devam edecektir."

"SAĞLIKLI ŞEKİLDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE"

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Koronavirüs salgınından korunabilmek için gerekli önlemleri mutlaka almalıyız. Bizler de geçici olarak Payitaht Abdülhamid dizimizin çekimlerine ara veriyoruz. Gerekli önlemleri alarak sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda buluşmak dileğiyle" denildi.

 

ÜÇ DİZİ SETLERE ARA VERDİ

Çağrının ardından Limon Yapım 17 Mart'tan itibaren 'Savaşçı' ile 'Bir Annenin Gühanı' dizi çekimlerine ara verdiklerini açıkladı. Ayrıca Karga Seven Yapım da 'Hekimoğlu' dizisinin çekimlerine de çarşamba gününden itibaren ara verileceğini duyurdu.

Kuruluş Osman oyuncusu Aslıhan Karalar'dan 70 bin TL'lik kombin! Aslıhan Karalar kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman oyuncusu Aslıhan Karalar'dan 70 bin TL'lik kombin! Aslıhan Karalar kimdir?
Şarkıcı Bengü'nün kızı Zeynep'le keyifli anları

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Bengü'nün kızı Zeynep'le keyifli anları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0