Oyuncu Kerem Fırtına ameliyat oldu! Kerem Fırtına kimdir?

Kiralık Aşk dizisi ile hafızalara kazınan Kerem Fırtına, magazin muhabirlerine yakalandı. Ameliyat olduğunu açıklayan Fırtına soruları yanıtsız bırakmadı.

Oyuncu Kerem Fırtına geçtiğimiz hafta bir arkadaşıyla görüntülenmişti. Dün akşam Nişantaşı'nda olan Kerem Fırtına'nın boynundaki boyunluk ise dikkatlerden kaçmadı.

Fırtına, “Boynumdaki sinirler sıkıştığı için ameliyat oldum. İyileşme sürecindeyim” dedi.

KEREM FIRTINA KİMDİR?

23 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğan Kerem Fırtına, ilk ve orta eğitimini İstanbul 'da tamamladı.Türk televizyon oyuncusu ve oyuncu direktörü olan Fırtına, Kiralık Aşk, Fatmagül'ün Suçu Ne ?, Konak, Bu kalp seni unutur mu ?, Kurtlar Vadisi: Pusu, Kurtlar Vadisi: Terör ve Kurtlar Vadisi'deki oyunculuk rolleri ile Valley'deki oyuncu direktörü rolleriyle tanınıyor.

Game of Thrones oyuncusu Kristofer Hivju koronavirüse yakalandı! Kristofer Hivju kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Game of Thrones oyuncusu Kristofer Hivju koronavirüse yakalandı! Kristofer Hivju kimdir?
Ünlü sunucu Özlem Yıldız Maldivler'de karantinaya alındı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sunucu Özlem Yıldız Maldivler'de karantinaya alındı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0