Yasmin Erbil, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi

Sanatçı Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, arkadaşları ile babası yüzünden davalık oldu. Erbil, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, babasının hastalığı dolasıyla ağladığı ve bu yüzden arkadaşları tarafından hakarete uğradığı haberleriyle gündeme geldi. Erbil, hakkında çıkan haberlere yönelik olarak, “Ağladığım doğru ama benim öyle hakaret edecek arkadaşlarım yok.” açıklamasında bulundu. 

'SENİ ÇEKMEK ZORUNDA MIYIZ?'

Sabah'ta yer alan habere göre, 234 gün boyunca yoğun bakım tedavisi gören Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, arkadaşlarını ihbar etti. Yasmin Erbil, babası taburcu olduktan sonra yeniden fenalaştığı için hastaneye kaldırılması nedeniyle morali bozuk olduğu için 9 Ocak tarihinde Emirgan'da lüks cafeye gitmişti. Gecenin ilerleyen zamanında babsı aklına geldiği için üzüntüden ağlayan Yasmin Erbil için arkadaşları ona kötü sözler söyledi.

Mehmet Ali Erbilin kızı Yasmin Erbil

Mehmet Ali Erbilin kızı Yasmin Erbil

İlk olarak dalga geçilmiş, daha sonra bazı diğer arkadaşları da 'Defol, seni çekmek zorunda mıyız?' cümleleriyle hakaret etmeye başlayınca Yasmin Erbil arkadaşlarını şikayet etmek için karakola gitmiş. 

BİR YORUM YAPIN 0