Güvercin dizisinde 'Koronavirüs' krizi! Mehmet Ali Nuroğlu seti terk etti!

Her Pazar akşamı Star TV'de ekrana gelen Güvercin dizisinde büyük bir kriz patlak verdi. Koronavirüs tehlikesine rağmen setin durmamasına tepki gösteren başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu, çalışmayı bıraktı. Eğer Nuroğlu ikna edilemezse, dizi finalsiz ekrana veda edecek.

Türkiye'de şu ana kadar 30 hastanın vefatıyla sonuçlanan Koronavirüs salgını nedeniyle birçok dizi seti çekimlerine ara vermeye başladı. Ancak ara vermeyen setlerde bulunuyor. Star TV'de yayınlanan Güvercin dizisi de bu setlerden biriydi. Duruma tepki gösteren başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu, işi bırakıp seti terk etme kararı aldı. Bu durum diziyi final yapma kararına sürükledi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘’Pastel film imzalı Güvercin dizisi yaşanan Korona Virüs sebebiyle ekrana veda edecek. Setlerin durmamasına tepki gösteren Mehmet Ali Nuroğlu seti bıraktı. Oyuncunun ekipte yer almamasından dolayı dizi ekibi ister istemez büyük bir sorunla karşı karşıya geldi. Oyuncuların dizilere devam etmesini isteyen yapımcı ve kanallardan dolayı Mehmet Ali Nuroğlu diziye devam etmeme kararı aldı.’’ 

Eğer Nuroğlu ikna edilemezse, dizi final bölümü yayınlanamadan ekrana veda edecek.

Tolgahan Sayışman'dan kiracılarına 'Koronavirüs' desteği!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'dan kiracılarına 'Koronavirüs' desteği!

BİR YORUM YAPIN 2

Cihad 4 yıl önce

Zaten çok fazla izlenen bir dizi değil. Anlamış ki yakında final yapacak, İyisi mi bir kriz çıkarayım da bari reklamım olsun diye düşünmüştür.

Toplam 1 beğeni

Aklın yolu 4 yıl önce

Haklı adam, iyi yapmış. TV kanalları ve yapımcılar da biraz akıllıca davranmalı, halka örnek olmalılar. Haber bültenlerinde söyledikleriyle yaptırdıkları çelişirse kim neden güvensin o kanallara

Toplam 2 beğeni