Fatih Terim taburcu edildi! 14 gün evde karantinada...

Spor camiasının gözünün ve kulağının kendisinde olduğu Fatih Terim'den iyi haber geldi. Teknik Direktörü Terim'in eve taburcu edildiği ama 14 gün boyunca karantinasının devam edeceği öğrenildi.

GS Teknik Direktörü Fatih Terim'e yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucunda Prof. Dr. Ferah Ece başkanlığındaki komisyon kararı sonucunda taburcu kararı verildi. 14 gün boyunca evde karantina altında olacak olan Terim için hastane şu açıklamayı yaptı:

''Covid 19 teşhisi ile hastanemize yatan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof. Dr. Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararı ile hastanemizden taburcu edilmiştir.  Hastamızın, Sağlık Bakanlığı tedavi ve takip protokoli çerçevesinde hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik bulgularındaki iyileşme ile tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmuştur.

Hastamız 14 gün süreyle kendisi ve sevdikleri için evinde karantina uygulamasına devam edecektir. Sayın Terim ve bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara geçmiş olsun dileklerimizle.''

BUSE TERİM MÜJDEYİ VERMİŞTİ...

Koronavirüs testi pozitif çıkan Fatih Terim için son sağlık durumu bilgilendirmesi yapan Buse Terim müjdeyi vermişti. Instagram hesabını aktif kullanan Terim babası için şu açıklamada bulunmuştu: "Herkese merhaba, Babamın durumunu merak edenler için daha iyi ve iyiye gidiyor. İnşallah daha iyi olacak. Şifa bekleyen, bu hastalıkla mücadele eden herkese geçmiş olsun ve şifa diliyorum. Daha güzel haberler vereceğim günü iple çekiyorum. Sevgiler"

Buse Terim ve kızları

Buse Terim ve kızları

''NEFESİM DARALIYOR''

Galatasaray takımının ve Türk futbolunun başarılı isimlerinden olan 66 yaşındaki teknik direktörü Fatih Terim, Twitter hesabında gündemde olan Koronavirüs salgınına yakalandığını duyurmuştu. Fatih Terim'in Volkan Bahçekapılı ile evli olan kızı Buse Terim Bahçekapılı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz." demişti.

Video üzerinden yaptığı yeni açıklama ise şöyle:

Kendisine yapılan Koronavirüs testinden pozitif sonuç aldığını öğrenen Terim, sosyal medya hesabında şu tweeti atmıştı:

"Bugün yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere."

fatih terimin koronavirüs testi pozitif çıktı

fatih terimin koronavirüs testi pozitif çıktı

FATİH TERİM'İN KÜÇÜK KIZI MERVE TERİM İSYAN ETTİ!

Beşiktaş derbisi sonrasında büyük tepki veren ve TFF'ye eleştirilererek "Bu maç seyircisiz ama statta bine yakın insan görev yapıyor. Bizim canımız yok mu? Risk varsa hepimiz risk altındayız" demişti. Risk altında olduğunu söylediği halde hiçbir geri dönüş almayan Terim Koronavirüse yakalanınca kızı Merve Terim isyan etti.

Merve Terim, “Sizin Allah Belanızı versin,hepiniz Allah’ınızdan bulun” diye tepki gösterdi.. 

Merve terim

Merve terim

VOLKAN BAHÇEKAPILI İSYAN ETTİ

Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı, sosyal medyasında Fatih Terim üzerinden kötü konuşanlara "Simdi benim kızlarımın dedesi hastanede ve yine savasta Ahkam kesenler bu vebal ustunuzde kalacak...'' paylaşımında bulundu.

ARDA TURAN'DAN FATİH TERİM'E DESTEK PAYLAŞIMI

Koronavirüse yakalandığını duyuran Terim için futbolcu Arda Turan, duygusal bir metin paylaşımında bulundu:

''Aslan Hocam Fatih Terim’e Abdürrahim abi ve sevgili eşine Fenerbahçeli sporcu arkadaşlarıma,tüm ülkemizde hastalarımıza acil şifalar diyorum... Onun vazgeçmeme huyu, başarma azmi, bu hastalığında üstesinden gelecektir.Her zaman olduğu gibi bize örnek ve liderlik edecektir..Hep beraber önlemlere uyalım; bu mücadeleyi beraber''

Cenk Eren ev partisi yapanlara ateş püskürdü: Bunlara kuduz aşısı yapılmalı!

İLİŞKİLİ HABER

Cenk Eren ev partisi yapanlara ateş püskürdü: Bunlara kuduz aşısı yapılmalı!
Taburcu olan Fatih Terim'den ilk sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Taburcu olan Fatih Terim'den ilk sözler!

BİR YORUM YAPIN 2

misafir 3 yıl önce

Bütün kızlar gibi babasına düşkün bir evlat tepkisi bu. İnşaallah bu günlerde geçecek.♡

misafir 3 yıl önce

Merve Buse'nin ablası. Yazılım hatası telaştan sanırım.