Seksenler'in yapımcısından büyük başarı! Dünya'da "Ev Yapımı" ilk dizinin tanıtımı

TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün oynayan Seksenler dizisi de koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri iptal edildi. Ancak yapımcı Birol Güven, seyircilerini de düşünerek TRT ile beraber Dünya'da bir ilk olacak dizi ev projesini yapacaklarını duyurmuştu. Ev projesinin ilk tanıtımı geldi. Dizi haftaya perşembe başlıyor.

İlk tanıtımı yayınlanan dizi ev projesi merak uyandırdı. Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler bu zor günlerde hayranlarını evlerinde yalnız bırakmadı. Dünya da bir ilk olan projeyle Perşembe günü saat 20:00'da yayınlanmaya başlayacak. Dizinin adı Ev Yapımı olarak değiştirildi. Dizide oyuncular gerçek aile yaşantılarını yansıtacak. İzleyici oyuncuların gerçek yaşantılarına yakından tanıklık edecek. 

EV YAPIMI DİZİNİN İLK TANITIM!

Seksenler ekibi büyük bir sürprizle yeniden ekranlarda yer almaya başlayacak. 'Sadece hayat değil, set de eve sığıyor' sloganıyla koronavirüs salgını nedeniyle dizinin çekimlerine oyuncuların evinden devam edecek. Dünya'da bir ilke imza atacak olan Biral Güven, insanların evde izleyebileekleri eğlenceli dizilerin ekranlarda devam etmesi gerektiğini söyledi. Çok yakında başlayacak olan dizinin adını da seyirci belirleyecek. 

seksenler

seksenler

Güven, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ailecek kamera karşısındayız. Evde kalan oyuncular hem oynuyor hem de çekim yapıyor" notunu düştü. 

seksenler ev kadrosu

seksenler ev kadrosu

Yapımını MinT Motion Pictures'ın, yapımcılığını Birol Güven'in üstleneceği dizinin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Berat Yenilmez, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Nihan Yapıcı, Necmi Yapıcı, Faruk Sofuoğlu, Hacı Ali Konuk, Selvet Su Baş, Erdem Baş, Hakan Bulut, Deniz Oral, Eray Yasin Işık, Aslı Pektaş, Baran Karaoğlan, Zeki Yılmaz, Deniz Gök, Caner Karaüç ve Bektaş Erdoğan yer alacak.

4 Yüz grubu 8 yıllık aranın ardından yeniden bir arada

İLİŞKİLİ HABER

4 Yüz grubu 8 yıllık aranın ardından yeniden bir arada
İngiltere basını son dakika olarak duyurdu! Meghan Markle setlere mi dönüyor?

İLİŞKİLİ HABER

İngiltere basını son dakika olarak duyurdu! Meghan Markle setlere mi dönüyor?

BİR YORUM YAPIN 10

Özkan 3 yıl önce

Bu dizide emeği geçen herkese teşekkür ederim.süper dizi

Toplam 2 beğeni

Zkn 3 yıl önce

Ergun plak da olmalı dizide

Toplam 6 beğeni

Sevinc Kol 3 yıl önce

Teşekkürler, büyük bir özveri

Toplam 1 beğeni

Vatandaş 3 yıl önce

Saçma bir dizi

Mustafa 3 yıl önce

80'ler güzel bir dizi.

Ali Şamil 3 yıl önce

Kesin yaşın genç

Sebahattin hunet 3 yıl önce

Seksenlerin hastasiyiz genclik yillarimizi zaman makinesi gibi adeta dizinin icinde olarak seyrediyoruz 80.li yillari herseyiyle yansitiyor eski bolumlerinide yenj bolumlerinide hic kacirmiyoruz yapimcilarinin ellerine saglik

Toplam 11 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun