Aşk-ı Memnu final bölümüyle sosyal medyada TT oldu

Koronavirüs nedeniyle evde kalanların yoğun isteği üzerine Kanal D ekranlarında Aşk-ı Memnu dizisi yeniden yayınlanmaya başlanmıştı. Dizinin final bölümü, dün akşam yayınlandı. Dizi, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'a şöhreti getiren, ekranın en unutulmaz işlerinden kabul edilen Aşk-ı Memnu, dün akşam yayınlanan son bölümüyle bir kez daha final yaptı. Aşk-ı Memnu ve Aşk-ı Memnu Veda etiketleri sosyal medyada TT oldu.

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden 12 yıl önce uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisi, Çarşamba günü final bölümüyle yeniden ekranda olacak. İlk bölümü 2008 yılında yayınlanan ve 2010 yılında final yapan Aşk-ı Memnu, halen tekrarları en çok izlenen dizi olma özelliği taşıyor.

Koronavirüs sürecini evinde geçiren vatandaşlar ise sosyal medya hesaplarından Kanal D'ye seslenerek Aşk-ı Memnu dizisinin tekrar bölümlerinin yayınlanmasını istemişlerdi. Gelen çağrılar üzerine harekete geçen kanal ise hafta içi her gün 10.45'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının gününü değiştirmişti. 2. Sayfa programı koronavirüs tedbirleri kapsamında kısa bir süreliğine sadece Cumartesi ve Pazar günü yayınlanmıştı.

Hafta içi her gün ise başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisi yayınlanacak. Dizi, 06 Nisan Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün yeniden ekrana gelmeye başlamıştı.

DOKTORLAR DİZİSİ YENİDEN YAYINLANIYOR

Yayınlandıgı dönem ekrana damga vuran Doktorlar tekrarlarıyla ekranlara geri dönüyor. Başrollerinde Kutsi, Yasemin Özilhan, Melike Güner, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun yer aldığı dizi Pazartesi 17.30’da teve2’de ekranlara gelecek.

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'yı çıldırtan yarışmacı!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'yı çıldırtan yarışmacı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 18

T.a. 3 yıl önce

Ask i memnu mu? Bu dizi degil rezillik! Ahlaksizlik ! RTÜK buna neden müsaade ediyor?

Ilahe 4 yıl önce

Bu yaziya cok sevindim cok iyi lutfen iki aile dizisini yayinlasaniz nolur lutfen

Mehmet 4 yıl önce

Aile dizisi mi ? Ahlaksızlık ne zaman aile dizisi oldu ? Yengesiyle aşk yaşayan Behlül ve kocasını aldatıp kocasının yeğeniyle aşk yaşayan Bihter normal mi size göre ? Ne edep kaldı ne haya ne ar kaldı hiçbir şey kalmadı. Modernleşme adı altında yıllardır toplumu ve genç nesilleri zehirlerdiler batılılaştırmaya çalıştılar. Yeter artık yaa

Bıkkın 4 yıl önce

iyice bıktıracaklar belli oldu.....

Halk 4 yıl önce

Ben olsam bu yayın yapanların yerine güzelim eski Türk sineması koysunlar hepsi güzel nostalji filmler ama nerde :((Vahi öz Öztürk Serengil rahmetli komik sinema nedesem boş

Halk 4 yıl önce

Bana kalsa koysunlar güzelim eski nostalji Türk sineması fimlerimizin nesi varki Türkan Şoray .Cüneyt Arkın Hülya Koçyiğit. Kartal Tibet.. daha özledik bunların güzelim filmlerimiz varken ben bıktım bu dizilerden açıkçası .

Yorumların Tümünü Okuyun