Anne, Pazartesi akşamları 'Sefirin Kızı' yerine yayınlanacak! Anne dizisinin konusu nedir?

Yayınlandığı dönem reytinglere damgasını vuran Annem dizisi, yeniden yayınlanacak. Star TV, Sefirin Kızı dizisinin yayınlandığı Pazartesi akşamlarında Annem dizisine yer verecek.

Başrollerinde Beren Gökyıldız, Cansu Dere, Vahide Perçim ve Gülenay Kalkan'ın yer aldığı Anne dizisi, Star TV'de yayınlanmaya başlıyor. Sosyal izolasyon amacıyla setlere ara verildiği bu dönemde kanallar, sevilen eski dizilerini yayınlamaya başladılar. Star TV de, yeni bölümleri çekilmeyen Sefirin Kızı dizisinin yerine Annem dizisini yayınlamaya karar verdi.

ANNE DİZİSİ KONUSU

Melek, annesi Şule ve üvey babası Cengiz'le yaşayan küçük bir çocuktur. Şule, eşine o kadar aşık ve bağımlıdır ki, onu kaybetmemek uğruna evladından bile vazgeçebilecek pozisyondadır. Bu sebeple Cengiz'in Melek'e yaptığı işkenceleri bile görmezden gelir.

Zeynep, fotoğraf sanatçılığı yapan ancak geçici olarak sınıf öğretmenliği görevini yürüten bir kadındır. Öz annesi tarafından bırakılmak zorunda kalan ve annesinin avukatı tarafından evlat edinilip büyütülen Zeynep, Melek'in yaşadıklarına şahit olur ve onu ailesinden kaçırarak kendisine evlat edinir.

Dizi, doğuran mı anadır yoksa büyüten mi metaforunu odak noktasına alıp annelik kavramının özünü sorgulatıyor.

Kuzey Güney ve Poyraz Karayel dizileri yeniden yayınlanacak

İLİŞKİLİ HABER

Kuzey Güney ve Poyraz Karayel dizileri yeniden yayınlanacak

BİR YORUM YAPIN 0