Çocuk yayıncılığı İnce Fikir'de gündeme geliyor

Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin ‘İnce Fikir’li konuklarıyla her Çarşamba Ülke TV ekranlarında değerlendiriyor.

Çocuk yayıncılığı İnce Fikir'de gündeme geliyor
Çocuk yayıncılığı İnce Fikir'de gündeme geliyor
GİRİŞ 19.11.2014 13:13 GÜNCELLEME 19.11.2014 13:13

Çocuk Dergisi Yayıncısı Münevver Saliha Güler, Çocuk Kitapları Yazarı Figen Yaman Coşar ile Çizer Elif Yemenici’nin konuk olacağı İnci Fikir’de bu hafta Türkiye’de çocuk yayıncılığı ele alınacak.
 
Siyasetten ekonomiye, diplomasiden popüler kültüre, derin tarihten gündelik hayata her konu imbikten geçiyor ve ‘İnce Fikir’e dönüşüyor. Programda bu hafta çocuk yayıncılığı masaya yatırılacak. Anneler babalar için çocuklarının ne yiyip içtiği kadar, ne okuyup ne izlediği de önemli. Ebeveynlerin ortak talebi; çocuklarının okuduğu ya da izlediği yayınlar hem eğitici hem öğretici hem de eğlenceli olmalı. Peki aileler çocukları için kitap, dergi, çizgi film, oyun seçerken nelere dikkat etmeli? Türkiye’de çocuk yayıncılığı ne durumda? Yeni kuşaklar için yeni nesil yayınların kriterleri ne olmalı? Çocuk kitapları ve dergilerinden çizgi filmlere, çocuk televizyonlarından internet oyunlarına kadar geniş bir alanda neler olduğunu Gazeteci Fadime Özkan ile Hukukçu Özlem Zengin ‘inci fikir’li konuklarıyla konuşacak. İnce Fikir’e bu hafta Çocuk Dergisi Yayıncısı Münevver Saliha Güler, Çocuk Kitapları Yazarı Figen Yaman Coşar ile Çizer Elif Yemenici katılacak.
 
Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin’in yönetiminde  ‘İnce Fikir’ her Çarşamba günü saat 21:00’de Ülke TV ekranlarında olacak. Hayatı ve hakikati ıskalamamak için ‘İnce Fikir’i kaçırmayın.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak