Erdal Beşikçioğlu'ndan Gelen Eleştirilere İlginç Yorum

46 Yok Olan dizisinde Murat rolü ile ekranlarda yer alan usta oyuncu, son dönemde dizinin sevişme sahnelerine yapılan eleştirilere ilginç bir şekilde cevap verdi.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Gelen Eleştirilere İlginç Yorum
Erdal Beşikçioğlu'ndan Gelen Eleştirilere İlginç Yorum
GİRİŞ 09.06.2016 08:54 GÜNCELLEME 23.06.2016 12:42

46 Yok Olan dizisinde birlikte rol aldığı güzel oyuncu Melis Birkan ile birlikte olan sahnelerinin çok fazla cinsellik içerdiği yorumlarına kızan usta oyuncu “ Çok konuşulmamıştır. O kadar da abaza millet değiliz. Yaptığımız şey atla deve değil” şeklinde yanıt verdi.

Dizi hakkında sorulan sorulara samimi cevaplar veren 46 yaşındaki Erdal Beşikçioğlu, 33 yaşındaki Melis Birkan ile çekilen bu sahnelerde zorlanıyor musunuz sorusu üzerine de ‘ Neden zorlanayım? Sonuçta karşıdaki rol arkadaşım ve ben onu kardeşim olarak görüyorum. Jinekoloğa giden kadın utanır mı? Bu da onun gibi bir şey. ‘ şeklinde cevapladı.

Dizi dünyasına fırtına gibi giren 46 Yok olan internet ve sosyal medya da oldukça takip edilip konuşulan bir dizi olmasına rağmen televizyon reytinglerinde beklenilen seviyeye henüz gelememişti. Finalinden önce dizinin yayından kaldırılacağı söylentiler konuşulurken dizinin devam edip etmeyeceği halen net değil. Başlangıç olarak 13 bölüm şeklinde yazıldığı ve finalinde de hikayenin ucunun açık bırakıldığı da konuşulanlar arasında. Behzat Ç. gibi fenomen oluş bir dizi ile adeta gönüllerde taht kuran Erdal Beşikçioğlu ardından Reaksiyon ile seyirci karşısına çıkıştı. Son olarak 46 Yok Olan ile televizyon ekranlarına dönen isim, dizinin geleceği hakkında bir bilgisinin olmadığını da iletti.

46 Yok Olan dizisinin yönetmenliğini usta isim Serdar Akar üstlenirken, senaryoyu ise Ercan Mehmet Erdem kaleme almıştı. Türkiye 'nin sayılı genetik profesörleri arasında yer alan Murat Günay isimli doktorun, tedavisi mümkün olmayan bir hastalık sonucu beş yıldır komada bulunan kız kardeşini Ezo ‘nun hayatta tutmaya çalışmasını konu alıyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu Profesör Murat rolündeyken, Behzat Ç. ‘den de rol arkadaşı olan Ayça Eren Ezo rolünde seyirci karşısına çıktı. Güzel oyuncu Melis Birkan ise dizi de Profesör Murat ‘ın hastanesinde özel olarak çalışan Ceyla isimli psikiyatr rolünde yer alıyor. Ayrıca dizinin diğer bir başrolü Yasemin Allen ise cinayet büro ‘da komiser olan Selin karakterine hayat veriyor. 

Erdal Beşikçioğlu kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.

Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!