Bomba iddia: Kurtlar Vadisi Pusu...

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatının bittiği iddiası medya kulislerine bomba gibi düştü.

Bomba iddia: Kurtlar Vadisi Pusu...
Bomba iddia: Kurtlar Vadisi Pusu...
GİRİŞ 17.11.2016 18:46 GÜNCELLEME 17.11.2016 18:46
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başrollerini Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak'ın paylaştıkları ve devlet içerisinde yaşanan gizli olayları konu almasıyla ünlenen Kurtlar Vadisi Pusu'nun akıbeti belli oldu.
 
NECATİ ŞAŞMAZ İFADE VERMİŞTİ
 
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için patent başvurusu yapan Pana Film hakkında soruşturma başlatılmış ve Necati Şaşmaz Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade vermişti. Bu gelişmelerin ardından dizinin ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini korurken, medya kulislerinde sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
 
YAYIN HAYATI BİTTİ Mİ?
 
Geçtiğimiz günlerde 360 TV'de yayınlanacağı haberleriyle gündeme gelen dizinin yüksek maliyeti nedeniyle anlaşmanın rafa kaldırıldığı öne sürüldü. Diğer kanallarında mesafeli durduğu dizinin yayın hayatının bittiği yönünde yorumlar yapılıyor.
 

YORUMLAR 13
  • çorumlu sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    hukuk yonunde sorun yoksa ve aklanirlarsa niye bitsinki hiç olmadı yeni bir tv kurup kendi kanallarında yayinlarlar...hatta Türksat'a müracaat etmiş onayı bekliyor bile olabilirler...
    Cevapla
  • murad 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz a milleti kurtlar vadisi hazırlamıştır, şimdi onu bitirmeye çalışıyorlar devlet dizisine sahip çıkar kimse kafasını yormasın bu oyuna gelinmez ..
    Cevapla
  • yunus gündoğdu 7 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle devam etmeli vadi pusu
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    bitmedi gitti
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Insallah bitmistir kabadayi bozuntularii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü