UMED Başkanı: Türkiye’nin istikbali için 'Evet'

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne neden evet?” sorusunu cevapladı.

UMED Başkanı: Türkiye’nin istikbali için 'Evet'
UMED Başkanı: Türkiye’nin istikbali için 'Evet'
GİRİŞ 17.02.2017 11:27 GÜNCELLEME 17.02.2017 11:27

Türkiye ve bölgenin yeni bir sürecin içerisine girdiğinin tespitini yapan Aslan Değirmenci, bu dönemde birliğin, beraberliğin hayati önem taşıdığını vurgularken, darbeleri tarihe gömmek, yeni bir düzen inşa etmek için “Evet” dediklerini vurgulayarak, “Darbeci, yasakçı ve faşist cepheye karşı sivil, özgürlükçü ve demokratik duruşumuz ortadır. Ötekileştirme çukurları bir daha açılmasın diye, ifşa olan vesayet sistemini imha etmek, bir daha; 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz yaşanmasın diye “Evet” diyoruz. Türkiye için istikrar, millet/ümmet için istiklal ve istikbal için direniyoruz. Ve haykırıyoruz; “EVET” demek yeni bir diriliş, yeni bir zafer, yeni bir umut demektir” ifadelerini kullandı.

“Asla susmayacağız”

Türkiye’nin para baronları, terör örgütleri, cuntalar, bürokrasinin içerisinde yuvalanmış vesayet odaklarının saldırı altında olduğunu dile getiren Aslan Değirmenci, bu şer blokunun belini kırmak için Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin olmazsa olmaz derecede önem taşıdığını aktararak, “Darbe girişimleriyle, muhtıralarla, ekonomik dayatmalarla, saha kışkırtmalarıyla milletimizi ve milletimizin seçtiği iktidarı hedef aldılar, başaramadılar. Yine gelecekler, yine başaramayacaklar. Ve işte yine geldiler; Darbeciler, baronlar, kriptolar, provokatörler, bozguncular, spekülatörler ile ucuz kahramanlar katliam ve işkence şebekeleri ile bir olmuş birliğimizi hedef alıyorlar. Susacak mıyız? Susamayız. Susmamalıyız… Vesayet düzeninin bize vurduğu prangaları birlikte kırmalıyız. Bürokratik oligarşiye suni teneffüs yapmak isteyen, hayat öpücüğü vermek isteyen odakların karanlık odalarda hazırladıkları senaryoları yırtıp atmalıyız” dedi ve analizine şöyle devam etti:

“İhanet çeteleri yenilecek”

“Bitmediler! Fırsat kolluyorlar. İnsani fıtratla uyumlu bir demokratik hukuki düzen kurma çabamızı boşa düşürmek istiyorlar. İzin verecek miyiz? Seyredecek miyiz? Ne yapabilirler diye bekleyecek miyiz? Elbette hayır. İzin vermeyeceğiz, seyretmeyeceğiz, beklemeyeceğiz. İhanet çeteleri, işgal kuvvetleri ve terör koalisyonu karşısında vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için ‘EVET’ diyeceğiz. ‘Evet’ demek, milleti birleştiren ortak değerleri yücelterek zafere ulaşmak demektir.”

“Onları unutmadık”

Türkiye, Büyük Türkiye olma yolunda ilerlerken, zulüm dolu eski Türkiye hayali kuranların, ihanet odaklarının, çetelerin hayır cephesinde buluştuğunun tespitini yapan Değirmenci, “Millete hizmet yerine ihaneti tercih edenleri, kazandıklarımızı yok saymayı planlayanları, başörtüsü yasağını, katsayı dayatmasını yeniden uygulamaya sokmayı beyannamelerine koyanları biliyoruz. Onlarda onları desteklemeyeceğimizi, yaptıklarına/yapacaklarına sessiz kalmayacağımızı biliyor. Biz, kimin ne olduğunu biliriz, bizim de ne olduğumuz, ne yapacağımızı herkes bilir. Kimi eleştireceğimizi de kimlerle iş ve fikir birliği yürütebileceğimizi de biliriz. Gereğini de yerine getiririz. Öyle de yapacağız; ‘Evet’ diyeceğiz, devletimizi, paralel, yatay, dikey bütün ihanet şebekelerinden temizleyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Emperyalist düzenin yıkmak için “Evet”

Kan, gözyaşı, soykırımlar ve sömürülerin yaşandığı İslam aleminin tek umudunun Türkiye olduğuna dikkat çeken UMED Başkanı Değirmenci, emperyalist düzenin değişmesinin Türkiye’nin güçlenmesinden geçtiğini söyleyerek, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Filistin’de, Suriye’de, Arakan’da, Irak’ta vahşet mühendislerinin, cinnet mimarlarının elinde mahzun ve mazlum insanların merhamet merkezi Türkiye’dir. ‘One Minute’ haykırışıyla zirveye çıkan zulme direnişi, ‘Dünya Beşten Büyük’tür çağrısıyla küresel sömürüyü bitirecek dirilişin devamı referandumdur. Medeniyet siyaseti ve merhamet diplomasisi anlayışının ebediyen sürmesi, emperyalizmin ve küresel sömürü düzeninin son bulması için tercihimiz ‘Evet’tir.”

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'