Diriliş Ertuğrul 92.bölüm fragmanı! Diriliş yeni sezon ne zaman başlıyor?

TRT1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 4. Sezonu ne zaman başlayacak? Nefes kesen bir sonla sezona veda eden Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Diriliş Ertuğrul yeni sezona dair detaylar…

Yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümleri merakla bekleniyor. 3 sezondur Çarşambaların reyting rekorlarını kıran, tek hakimi Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonuna çok az bir zaman kaldı. Diriliş Ertuğrul hem yurt içinde hem de yurt dışında istikrarlı yükselişini sürdürdü ve en çok izlenen diziler arasındaki yerini aldı. Ekim ayında TRT ekranlarında yeni bölümleriyle yer almaya hazırlanan Diriliş’in 4. Sezon ilk fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon ne zaman başlayacak?

Dizinin başlangıcı için yapım şirketi tarafından henüz net bir tarih verilmezken geçen sezonlardan hareketle Ekim ayında TRT ekranlarında olması bekleniyor. Diriliş Ertuğrul yeni sezon 92. bölümün yayınlanacağı tahmini tarih 25 Ekim 2017 Çarşamba olarak öngörülüyor.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölüm (92.bölüm) özeti

Ertuğrul beyin yaralanmasını öğrenen Kayı obası baskın yapılan yere gelir. Herkes olayın şokunu yaşar ve Ertuğrul beyin naaşını ararlar. Ardından Ertuğrul beyin naaşı obaya getirilir. Herkes çok üzgün olayın şokunu atlatamamıştır. Saadettin Köpek her zamanki gibi hainlik peşindedir. Ertuğrul Beyin naaşı bulunmuş diye bir Alp'e haber verir ve Emir Saadettin oh çeker. Ares: Ertuğrul'un ölümü bütün Türklere ibret olacak. Ya Anadolu'dan defolup gidecekler yada hepsi Ertuğrul gibi kılıçtan geçirilecek der. Sultan, Turgut Alp'e vazife verir. Bu tuzağı kimin kurduğunu öğrenmek için Turgut Alp, Alpleriyle yola çıkar.

diriliş-ertuğrul-yeni-sezon

diriliş-ertuğrul-yeni-sezon

Ertuğrul Bey ölecek mi?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç’in yer aldığı dizinin yayınlanan son bölümünde Kayı Beyi Ertuğrul’un ağır yaralar alması üzerine “Ölecek mi?” soruları sorulmaya başlandı. Bunun üzerine Ertuğrul Bey’e hayat veren başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’a diziden ayrıldığına dair çıkan iddialar soruldu.

Diziden ayrımasının söz konusu olmadığı belirten Düzyatan, “Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben âşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' şeklinde sözlerine devam etti.

diriliş ertuğrul

diriliş ertuğrul

Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı iddialarına yönelik, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ da bir açıklama yayınladı. Açıklamasında, “Bugün bazı yayın organlarında ’Bir Dönem Kapanıyor’ ‘Diriliş Ertuğrul’da Falş Gelişme’ başlıkları adı altında Diriliş Ertuğrul dizimizin başrol oyuncusu Engin Altın Düzyatan’ın sezon sonunda diziden ayrılacağına dair asılsız haberler yayınlanmıştır. Üç sezondur büyük bir hassasiyetle hazırlanan dizimizin senaryosu tarihi akışa uygun şekilde devam etmektedir. Söz konusu haberlerin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. İzleyicinin büyük beğenisini ve sevgisini kazanan Diriliş Ertuğrul heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle devam edecektir.” İfadelerine yer verdi. 

Ayrıca Ertuğrul Bey’in öleceğine dair şüphelerin asılsız olduğu tarih bilgilerinden de ortaya çıkıyor. Nitekim Ertuğrul Bey daha uzun yıllar yaşamına devam ediyor ve obasının başında durmayı sürdürüyor.

Diriliş Ertuğrul’un 91. Bölüm sezon finalinde neler oldu?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir.

Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olmuştur. Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikmiştir. Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görmüştür.

aslıhan güner diriliş ertuğrul

aslıhan güner diriliş ertuğrul

Diriliş Ertuğrul yeni sezona yeni oyuncu sürprizi!

Diriliş Ertuğrul dizisine son olarak Kehribar dizisinde rol alan genç oyuncu Aslıhan Güner dahil oldu. Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela’nın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan güzel oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı ise merak edilenler arasında.

BİR YORUM YAPIN 3

Gozel 6 yıl önce

Turkmenistanda yaşiyorum cok seviyorum ertugrul dizisini ne olur tez zamanda yayinlansin!!!

Toplam 4 beğeni

anemon 6 yıl önce

Dizini baslamasini heyecanla bekliyoruz

Toplam 0 Beğeni

Muneer 6 yıl önce

Sıradan bir adamım, eğer Ertuğrul öldüyse o seri izleyemem. O herkesti!

Toplam 1 Beğeni