Kanatsız Kuşlar 11.bölüm fragmanı! Muzaffer gerçekleri öğrenebilecek mi?

Kanatsız Kuşlar dün yayınlanan yeni bölümüyle ATV ekranlarındaydı. Nefes kesen bir finalle biten 10.bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Kanatsız Kuşlar 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakârlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü Kanatsız Kuşlar ’da sular durulmuyor. Oğlunun kaçırılmasıyla kendini iyice çıkmazda hisseden Nefise Muzaffer’e her şeyi itiraf edecekti ki bölüm sona erdi. Yeni bölümde Muzaffer’in gerçekleri öğrenip öğrenemeyeceği büyük merak konusu. Bir yandan da iki adam arasında çıkmazda kalan Zeynep kardeşleri için çırpınıyor. Dayanacak gücü kalmayan Zeynep gelecek bölümde isyan bayrağını çekiyor. Nefise’den şüphelenmeyi sürdüren Tuba’nın eline ise büyük bir koz geçiyor. İşte, Kanatsız Kuşlar 11.bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar 11.bölüm fragmanı:

Kanatsız Kuşlar 11.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı ve Fatih Al gibi oyuncuların bulunduğu sevilen dizi Kanatsız Kuşlar 24 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de 11.bölümüyle ATV ekranlarında olacak.

kanatsız kuşlar

kanatsız kuşlar

Kanatsız Kuşlar 10.son bölümde neler oldu?

Nefise, Emre ile ilgili duyduğu acı haberle şok yaşadığı sırada Suat’ın peşindeki adamları fark eder. Ancak artık çok geçtir. Yaşanan korkunç olaydan sonra Muzaffer, Nefise’nin bir an olsun yanından ayrılmaz. Tuba, Nefise’nin başına gelenleri fırsat bilerek Muzaffer’le yakınlaşma planları yapar.

Öte yandan Emre’nin öldüğünü düşünen Aylin, hayatı pahasına Behzat’tan intikam almak için çalışır. Ancak Behzat’ın onun için hazırladığı hain planı öğrenince şok olacaktır.

Emre’yi bulmak isteyen Zeynep, Onur’un yardım teklifini kabul eder. Bunu öğrenen Ahmet, Onur’a bilenir ve sevdiği kızı kaptırmamak için büyük bir adım atar. Ancak Zeynep’in gözü artık Onur’dadır ve kardeşini bulmak için çabalayacaktır. Onur ise Zeynep’e olan ilgisinin daha da artmasıyla onu kimseyle paylaşamayacak hale gelecektir. Nefise, oğlunun başına gelenlerden sonra daha fazla dayanamaz ve Muzaffer’e tüm gerçeği anlatmaya karar verir. Zeynep’in kardeşini kurtardığı sırada Nefise Muzaffer’e gerçekleri bilmek hakkınız diyerek her şeyi anlatmaya koyulur ve bölüm sonu gelir. Muzaffer’in gerçeği öğrenip öğrenmediği 24 Ağustos Perşembe saat 20.00’de ATV ekranlarında açığa çıkacak...

BİR YORUM YAPIN 0