İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı! İstanbullu Gelin yeni sezon ne zaman başlıyor?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı yayınlandı! Heyecan dolu bir sezon finaliyle veda eden dizinin yeni bölümleri ne zaman başlayacak? İşte, İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı...

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı geçen sezona damga vuran diziler arasında olan İstanbullu Gelin'in yeni sezon tanıtımı geldi. Nefes kesen bir sonla sezona veda eden dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyordu. Yeni sezonda da iddasını koruyan dizide yer yerinden oynayacak. Öğrendikleri karşısında büyük şok yaşayan Süreyya'nın gidişine verilen tepkiler ve Süreyya'nın akıbetine dair detaylar fragmanda. İşte, İstanbullu Gelin 2.sezon 17.bölüm fragmanı...

İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı yayında!

İstanbullu Gelin 17.bölümde neler olacak?

Süreyya’nın büyük sırrı öğrenip, açıklama beklemeden ortadan kaybolması Faruk’u perişan etmiştir. Her yerde Süreyya’yı arayan Faruk umudunu kaybetmemek için mücadele ederken, Boranlar Süreyya’dan gelebilecek acı habere karşı temkinlidir. Hayatının en zor döneminde olan Faruk, Adem gerçeği ile yüzleşirken Süreyyasız nefes alamadığını iyice hissetmektedir. Esma ise tüm yaşanılanları hazmetmekte zorlanmakta, hem Süreyya’ya hem de Adem’e gitgide bilenmektedir.

İstanbullu Gelin yeni sezon ne zaman başlayacak?

Dizinin izleyicilerini soluksuz bırakan sezon finalinde; havalimanında gördüğümüz Süreyya’nın nereye gittiği, Faruk’u affedip affetmeyeceği ve tutku dolu aşklarının bu engeli de aşıp aşamayacağı büyük merak konusu oldu. Peki, yeni sezon ne zaman başlayacak?

İstanbullu Gelin 17.bölüm 22 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

istanbullu gelin yeni bölüm

istanbullu gelin yeni bölüm

İstanbullu Gelin yayınlanan son bölümde neler oldu?

Faruk sakladığı sır altında daha fazla ezilmek istememekte, Süreyya öğrendiği gerçek ve Faruk arasında kendini sıkışmış hissetmektedir. Esma dengeleri korumaya çalışırken, Adem sessizliğini bozmuş, son kozunu oynamak için harekete geçmiştir. Faruk ve Süreyya her şeyin hallolacağına inandıkları noktada ise büyük bir acıyla sınanacaklardır. Öğrendiği sırrı daha fazla kaldıramayan Süreyya havaalanına gider ve sırra kadem basar. 

İstanbullu Gelin'e yeni oyuncular! Tamer Levent ve Murat Aygen kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

İstanbullu Gelin'e yeni oyuncular! Tamer Levent ve Murat Aygen kimdir?
İstanbullu Gelin 18.bölüm fragmanı! Faruk ve Süreyya boşanacak mı?

İLİŞKİLİ HABER

İstanbullu Gelin 18.bölüm fragmanı! Faruk ve Süreyya boşanacak mı?

BİR YORUM YAPIN 0