Kanatsız Kuşlar 15.bölüm fragmanı! Muzaffer, çocukları evden kovuyor...

ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 14.bölümüyle nefes kesti. Büyük sırlar altında ezilen Nefise, kocasına her şeyi itiraf edebilecek mi? Kanatsız Kuşlar yayınlanan son bölümün ardından, merakla beklenen Kanatsız Kuşlar 15.bölüm fragmanı da geldi...

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü Kanatsız Kuşlar 14.bölümüyle ekranlardaydı. Oğlunun kaçırılmasından sonra çılgına dönen Muzaffer'in gözü hiçbir şeyi görmez. Kaçırılma olayından Emreyi mesul tutan Muzaffer; Zeynep ve kardeşlerini evinden kovmaya kararlıdır. Büyük bir şok yaşayan Nefise için işler daha da çıkmaza girer. Bir yandan kocası bir yandan da çocukları arasında kalan Nefise gelecek bölümde Muzaffer'e karşı çıkıyor. Nefise'nin büyük sırları ortaya çıkacak mı? Emre'nin kendi çocuğu olduğunu öğrenen Muzaffer nasıl nasıl tavır alacak? İşte, Kanatsız Kuşlar 15.bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar 15.bölüm fragmanı:

Kanatsız Kuşlar 15.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit Kantarcılar, Deniz Bolışık ve Fatih Al'ın yer aldığı Kanatsız Kuşlar 15.bölüm 28 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

Kanatsız Kuşlar 14.bölüm izlemek için tıkla!

Kanatsız Kuşlar 14.son bölümde neler oldu?

kanatsız kuşlar 14 bölüm

kanatsız kuşlar 14 bölüm

Mert'in kaçırılmasının ardından Muzaffer tam manasıyla çılgına döner. Kaçıran kişinin kim olduğuna dair farklı şüpheler vardır. Emre ise bir yandan içine düştüğü duruma üzülürken, diğer yandan masum bir çocuğun başının derde girmesine sebep olduğu için pişmandır. Mert'in daha fazla zarar görmemesi için elinden geleni yapar. Hatta hayatını bile tehlikeye atar. Nefise, henüz Muzaffer'den gizlediği büyük sırrını açıklayamadan başka bir gerçekle yüzleşir. Nefise için ipler giderek gerilmektedir. Gün geçtikçe daha çok sevmeye başladığı kocasına karşı içinden çıkılması zor bir durumdadır.

Muzaffer ise yaşananların ardından yıllar önce yaşadığı büyük bir travmanın acısını yeniden hissetmeye başlayacaktır. Onur ile Zeynep, herkese ve her şeye rağmen aşklarını doludizgin yaşamaktadırlar. Zeynep de iyiden iyiye teslim olmuş gibidir. Öyle ki, gözlerden uzak, baş başa geçirdikleri koca bir gün ve gecenin sonunda olacakları bile düşünmezler.

Nefise'nin büyük sırrı...

BİR YORUM YAPIN 0