İstanbullu Gelin 18.bölüm fragmanı! Faruk ve Süreyya boşanacak mı?

Star TV ekranlarının en sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin nihayet yeni sezona adım attı. Merakla beklenen İstanbullu Gelin 17.bölümde Faruk, Süreyya'nın peşinden Prag'a gitti. Peki, Süreyya onu affedebilecek mi? İşte, İstanbullu Gelin 18.bölüm fragmanı...

Takipçileri tarafından uzun zamandır sabırsızlıkla beklenen İstanbullu Gelin yeni bölümüyle Star TV'deydi. Faruk ve Süreyya aşkının akıbeti için nefeslerin tutulduğu yeni sezon ilk bölümü Prag'da başladı. Faruk'un büyük sırrını öğrenen Süreyya, hiçbir açıklama yapmadan uzaklara doğru yolculuğa çıkmıştı. 2 aydır ortalarda olamayan, haberi dahi gelmeyen Süreyya'yı arayan Faruk, sonunda onu buldu ve yanına gitti. Peki, Süreyya ve Faruk bu aşılmaz duvarların üstesinden gelebilecek mi? Nefes kesen İstanbullu Gelin 17.bölümün hemen ardından, İstanbullu Gelin 18.bölüm fragmanı da yayınlandı.

İstanbullu Gelin 18.bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin 18.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin 18.bölümüyle 29 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında... 

İstanbullu Gelin 17.bölüm izlemek için tıkla!

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin 17.bölüm özeti...

istanbullu gelin son bölüm

istanbullu gelin son bölüm

Faruk –Süreyya aşkında neler yaşanacak?

Süreyya’nın büyük sırrı öğrenip, açıklama beklemeden ortadan kaybolması Faruk’u perişan etmiştir. Her yerde Süreyya’yı arayan Faruk umudunu kaybetmemek için mücadele ederken, Boranlar Süreyya’dan gelebilecek acı habere karşı temkinlidir. Hayatının en zor döneminde olan Faruk, Adem gerçeği ile yüzleşirken Süreyyasız nefes alamadığını iyice hissetmektedir. Esma ise tüm yaşanılanları hazmetmekte zorlanmakta, hem Süreyya’ya hem de Adem’e gitgide bilenmektedir.

İstanbullu Gelin sezon finalinde neler oldu?

Faruk sakladığı sır altında daha fazla ezilmek istememekte, Süreyya öğrendiği gerçek ve Faruk arasında kendini sıkışmış hissetmektedir. Esma dengeleri korumaya çalışırken, Adem sessizliğini bozmuş, son kozunu oynamak için harekete geçmiştir. Faruk ve Süreyya her şeyin hallolacağına inandıkları noktada ise büyük bir acıyla sınanacaklardır.

İstanbullu Gelin'e yeni oyuncular! Tamer Levent ve Murat Aygen kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

İstanbullu Gelin'e yeni oyuncular! Tamer Levent ve Murat Aygen kimdir?
İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı! İstanbullu Gelin yeni sezon ne zaman başlıyor?

İLİŞKİLİ HABER

İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı! İstanbullu Gelin yeni sezon ne zaman başlıyor?

BİR YORUM YAPIN 0