Dilan Çiçek Deniz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisiyle üne kavuşan Dilan Çiçek Deniz kimdir? Şimdilerde ise Aras Bulut İynemli ile başrol oynayacağı Çukur dizisi ile gündemde olan Dilan Çiçek Deniz kaç yaşında ve nereli?

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Öğretmen bir anne babanın evladı olan Deniz, 1995 yılında Sivas'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği bölümünde devam ettirken ani bir kararla okuldan ayrılır. Amacı asıl istediği bölüm olan Karşılaştırmalı Edebiyat okumaktır. Bunun için yeniden hazırlanıp, tekrar sınava girer.

Oyunculuğun yanında şiirle de meşgul olan güzel oyucunun ilk şiir kitabı 15 yaşında çıkmıştır. "Güneşi Annem Sanırdım" şiir kitabı 2010 yılında çıkmıştır. Oyunculuk eğitimine tiyatro ile başlayan Deniz, lisede okurken 3 sene süreyle eğitim almıştır. Henüz 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılmış ve yarışmadan ödülle ayrılmıştır.

dilan çiçek deniz kaç yaşında

dilan çiçek deniz kaç yaşında

2014 Miss Turkey 2.si Dilan Çiçek Deniz...

Oyunculuğun yanında modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2.lik almıştır. Daha sonra 2015 yılında ise Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

Tatlı Küçük Yalancılar'dan Bodrum Masalı'na

Dilan Çiçek Deniz daha çok yeni olan oyunculuk kariyerine 3 dizi sığdırmıştır. İlk rolünü 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle alan Deniz; Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz gibi oyuncuların rol aldığı dizide "Ebru" karakterine hayat vermiştir.

Daha sonra oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz; Kanal D'de yayınlanan ve bir sezoan damga vuran dizi Güneşin Kızlarında rol almıştır. Başrolleri arasında Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş gibi oyuncuların bulunduğu dizide "Elif" karakterini canlandırmıştır.

dilan çiçek deniz bodrum masalı

dilan çiçek deniz bodrum masalı

İlk dizilerinde küçük rollerle oyunculuğa adım atan Dilan Çiçek Deniz'in ilk çıkışı geçtiğimiz sezon yayınlanan Bodrum Masalı ile olmuştur. Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe gibi oyuncuların rol aldığı dizide başrol imkanı bulmuştur.

2016 Pantene Altın Kelebek yıldızı parlayan ödülü... 

Dilan Çiçek Deniz, 2016 yılında oyunculuk kariyerindeki başarısından dolayı Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

Rol Aldığı Projeler:

Bodrum Masalı
Tatlı Küçük Yalancılar
Güneşin Kızları
Balayı

Çukur dizisi Show TV'de başladı! Oyuncu kadrosu ve konusu...

İLİŞKİLİ HABER

Çukur dizisi Show TV'de başladı! Oyuncu kadrosu ve konusu...
Çukur 5.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! Yamaç'ı bekleyen tehlike...

İLİŞKİLİ HABER

Çukur 5.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! Yamaç'ı bekleyen tehlike...
Çukur 7.bölüm fragmanı! Vartolu'nun planı...

İLİŞKİLİ HABER

Çukur 7.bölüm fragmanı! Vartolu'nun planı...

BİR YORUM YAPIN 3

erdal erman amasya 4 yıl önce

merhaba son duyduğuma göre kolunuzdan sakatlanmışsınız çok ama çok üzüldüm,çok ama çok geçmişler olsun saygılarımla...

erdal erman amasya 4 yıl önce

ilk gördüğümden,bu zamana dek,seni çok seviyorum ve ölürcesine herşeyden çok ama çok fanatik,hayranım

erdal erman amasya 4 yıl önce

merhaba sen benim herşeyden çok ama çok sevdiğimsin