İstanbullu Gelin 19.bölüm fragmanı! İstanbullu Gelin son bölümde Süreyya boşanma davası açıyor...

Star TV ekranlarında yayınlanan, beğeniyle izlenen dizi İstanbullu Gelin 18.bölümde Süreyya ve Faruk ciddi bir şekilde boşanmak için adım attı. İstanbullu Gelin son bölümün ardından ise, İstanbullu Gelin 19.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Olayların hiç bir zaman tükenmediği İstanbullu Gelin son bölümde; her şeyin bittiğine inanarak Bursa'ya dönen Faruk, Süreyya'nın dönüşüyle sarsılır. Boşanma işini ciddi şekilde düşünen Faruk'un aksine Süreyya bu durumu ağırdan alır. Ancak Süreyya'nın Adem'le yemekte buluştuğunu gören Faruk, ona ağır ithamlar yükler ve işler bu raddeden sonra sarpa sarar.

Boşanma işlemlerini hızlandırma sırası Süreyya'dadır. İstanbullu Gelin son bölüm son sahnesinde ise; Süreyya'yı beklerken, avukatı ile karşılaşan Faruk, kısa süreli bir şok yaşar. Peki, Faruk ve Süreyya boşanmanın eşiğinden dönebilecek mi? İstanbullu Gelin son bölümün ardından yayınlanan, İstanbullu Gelin 19.bölüm fragmanı sizlerle...

İstanbullu Gelin 19.bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin 19.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin 18.bölümüyle 6 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında... 

İstanbullu Gelin 18.son bölüm izlemek için tıkla!

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin 18.bölüm özeti...

istanbullu gelin 18 bölüm

istanbullu gelin 18 bölüm

Süreyya ve Faruk boşanacak mı?

Süreyya, Faruk’tan beklemediği bir tepki ile karşılaşınca kendisini daha önce tasarlamadığı boşanma adımlarını atarken bulur. Faruk’un Bursa’ya dönmesi ile Boran konağında da boşanmanın etkileri hemen hissedilir. Esma ilk adımı atar. Artık Faruk evli olmayacaktır bu sebeple onların odası İpek ve Fikret’e tahsis edilecektir.

Adem’in geri dönüşü ile babalık davası hız kazanır. Esma ile Garip yıllar sonra karşı karşıya gelir. Garip’in kendine güvenli üstten tavrı ise Esma’nın duygularının daha da karışmasına sebep olur.

Osman, Bahar ile telefonları değiştirmek için buluşur, ikili arasında sıcak bir iletişim kurulur. Osman yasak bir aşkın ilk tohumlarını ektiğinin farkında değildir.

Süreyya, Faruk’a olan öfkesi nedeniyle avukat aramaya başlar. Dilara’nın düğün hazırlıkları devam ettiği için Bursa’ya dönen Süreyya, geçmişi ile yüzleşmek mecburiyetinde kalır. Faruk için ise Süreyya’nın Bursa’ya dönüşü önemli bir adımdır. Fakat bu sefer şaşırtma sırası Süreyya’dadır.

İstanbullu Gelin'e yeni oyuncular! Tamer Levent ve Murat Aygen kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

İstanbullu Gelin'e yeni oyuncular! Tamer Levent ve Murat Aygen kimdir?

BİR YORUM YAPIN 0