Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu nedir? İddialı oyuncu kadrosu...

“Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisi 2018 yılında Kanal D ekranlarında damgasını vuruyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun baş rolünü üstleneceği iddialı projenin hazırlıkları tamamlanması sonucu izleyicisiyle her Salı akşamı izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. İşte, izleyenleri ekrana kilitleyen ''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu!

Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu nedir? İddialı oyuncu kadrosu...
Mehmed Bir Cihan Fatihi konusu nedir? İddialı oyuncu kadrosu...
GİRİŞ 03.05.2018 11:44 GÜNCELLEME 03.05.2018 11:44
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Karadayı dizisinden sonra uzun süre ekranlardan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu tarihi bir diziyle muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Kenan İmirzalıoğlu gibi güçlü bir ismin başrolünde Fatih'i canlandıracağı, Kanal D’nin iddialı projesi “Mehmed: Bir Cihan Fatihi” büyük bir merak ve heyecanla bekleniyordu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'e hayat verdiği dizi yayın hayatına başladı. Görüntülerde, ünlü oyuncu Kenan İmizarlıoğlu'nun Osmanlı tuğralı yüzüğüyle yer aldığı dizinin ilk afişi izleyiciler tarafından tam not aldı. İzleyici kitlesinin daha yayın hayatına başlamadan ilgisini çektiği ''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' dizisi iddialı bir giriş yaparak en çok konuşulanlar listesinde ilk sıralarda yerini aldı.

 

''MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ'' DİZİSİNİN KONUSU

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı dizide Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethine vatan sürecini konu alıyor. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını canlandıracağı bir dizi tüm hızıyla hazırlıklara başladı. Fetih 1453 filminin başarısı üzerine O3 Medya güçlü kadrosuyla yeni diziyi başlatmayı planlıyor. İmirzalıoğlu için 3 yeni proje hazırlanırken en dikkat çekici proje Mehmed Bir Cihan Fatihi olarak açıklandı. Eğer planlamalarda bir değişiklik olmassa Kenan İmirzalıoğlu'nu 2018 sezonunda Fatih Sultan Mehmet karakteriyle izleyeceğiz.

“Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde başrolü, Kenan İmirzalıoğlu üstlenecek. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam yer alacak.

'Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yayın tarihi belli oldu!

''MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ'' DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D, 2018 yılına damga vurması beklenen “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisi için geri sayıma başladı. Fatih Sultan Mehmet’i Kenan İmizarlıoğlu’nun canlandırdığı iddialı proje 20 Mart Salı günü saat 20:00'da ekranlarda ilk bölümüyle yayın hayatına başladı.

''MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ'' DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU:

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde; Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, Ertan Saban, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Kaan Çakır, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Çetin Tekindor rol alıyor.

mehmed

YORUMLAR 88
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Senaryo kurgu Kara murattan biraz iyi...İmirzalıoğlu harcanıyor....
    Cevapla
  • vatanım 6 yıl önce Şikayet Et
    ben beğeniyorum oyunculuğunu bu filme de yakışmış.müthiş kadro ,lütfen devam
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kenan bu dizini bankrot edib. Burak vəya Orhan rolunu oynayan super olardı hayıf
    Cevapla
  • uyummmm 6 yıl önce Şikayet Et
    çok duygusuz ve yetersiz bir çerçevede alınmış dövüş sahneleri hiç sporla ilgisi olmayan zerre kadar türk savaş sistemiyle ilgilenmemiş bir oyuncu fatih sultan rolü kenan bey uymuş ama diğer noktalar çok basitçe 3 bölüm yine aynı final yakın zannımca hayal kırıklığı
    Cevapla
  • BBBBBBBBBBBBB 6 yıl önce Şikayet Et
    Cihan padişahı filmiyle beklentilerimizin altında olduk ça vasat akıl olmayan akıncılar noktasında gürkan bey hiç uymamış gerçekten heyecandan uzak bir dizi devam edebilirmisiniz bence mümkün değil göreceksiniz daha akılcı daha ağır daha duruşlu kavga sahneleri hiç spor dan haberi olmayan bar bar tipli bir adamla tamamen seyirciye hitap etmeyen dar bir çevreyle olmayacağını ve zengin bir çalışma urunu olması noktasında çok fakir bir dizi lütfen düzeltiniz yoksa final yakındır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama