Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragmanı! Ufak Tefek Cinayetler 7.bölüm

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin dün akşam itibariyle yayınlanan 7.bölümde nefesler tutuldu. Merve, tahtını geri alabilmek için tam sırasını kolluyor büyük mücadele şimdi başlıyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 7.bölümün yayınlanmasının ardından 8.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı oldukça merak ediliyor.

Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragmanı! Ufak Tefek Cinayetler 7.bölüm
Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragmanı! Ufak Tefek Cinayetler 7.bölüm
GİRİŞ 13.12.2017 10:34 GÜNCELLEME 13.12.2017 10:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Ufak Tefek cinayetler son bölümde, Sarmaşık Kadınları cephesinde işler giderek kızışıyor. Merve’nin tahtını geri alabilmek için harekete geçmesi sonrasında ortalık fena halde karıştı. Merve, kılıçlarını çekerek Pelin üzerindeki hakimiyetini sağlamak için savaş ilan etti. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 8.bölümünün dün akşam yayınlanmasının ardından heyecanla 8.bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle ilgili tüm detaylar haber7.com’da…

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİNİN 8.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı başrollerini ise Başrollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’nun paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi 12 Aralık Salı, 20.00’de Star TV’de yayınlanacak.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 7.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA!

UFAK TEFEK CİNAYETLER ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Merve tahtını geri almak için harekete geçiyor. Sarmaşık'ta işler feci karışıyor!

Şimdi Merve için tahtını geri alma zamanı… Kılıçlar çekiliyor. Sarmaşık kadınları isyanın bedelini ağır ödeyecek! Merve bu hafta aynı anda birçok cephede savaşıyor. Merve, Pelin’e boyun eğdirmek ve Arzu’yu geri kazanmak için kolları sıvıyor. Peki bu o kadar kolay mı?

Pelin bir defa gücün tadına varmışken geri adım atar mı?

Arzu aldatıldığını bunca zamandır bilip de ona söylemeyen Merve’yi affedebilir mi? Öte yandan Mehmet, Burcu’ya da Sarmaşık’tan ev almaya kalkınca ortalık iyice karışıyor!

Merve’nin halletmesi gereken esas meselesi ise, Oya! Oya’ysa önüne geçemediği bir aşka kendini kaptırmak üzere.

YORUMLAR 2
  • viyana 6 yıl önce Şikayet Et
    ya hu siz neyin kafasunı yaşıyorsunuz diziye bakan biri olarak diye bilirim tr en iyi işlerinden biri abuk subuk eski 80lerin arabesk filmlerinin çakması değil. olay bir cinayet var onu çözmek için komiserin 1 yıl geriye dönük tanık ifadeleri dinleyerek işi çözmeye çalışması.Ha ne var maktülde sanıkta kim kimse bilmiyor ilk bölümden itibaren bakan biri olarak 100 puan 100 puan.
    Cevapla
  • Hazım 6 yıl önce Şikayet Et
    Cinayetin küçügümü olur.Bu senaryoyu yazanin yakını öldürülse ufak bi cinayet mi diyecek?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!