Fi Çi 2.sezon 4.yeni bölüm yayınlandı! İşte, Fi Çİ 4.bölüm PUHU TV sayfası!

Dijital platformun en popüler dizisi Fi yeni sezon Çi'nin geçtiğimiz haftalarda 4. yeni bölümü yayınlanmayarak izleyicileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak, Fi 2.yeni sezon Çi, bugün 4.bölümüyle kaldığı yerde tüm hızıyla devam edecek. Fi 2.yeni sezon Çi 4. yeni bölümü yayınlandı. İşte, Fİ Çİ 4.bölüm PUHU TV sayfası!

Fi Çi 2.sezon 4.yeni bölüm yayınlandı! İşte, Fi Çİ 4.bölüm PUHU TV sayfası!
Fi Çi 2.sezon 4.yeni bölüm yayınlandı! İşte, Fi Çİ 4.bölüm PUHU TV sayfası!
GİRİŞ 15.12.2017 18:52 GÜNCELLEME 15.12.2017 18:52

Çok kısa bir süre içerisinde 100 milyon izleyici sayısı elde etmeyi başararak Fi yeni sezonu ile Çi dizisi yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip ediliyor. Türkiye'nin yeni nesil online televizyonu Puhu TV'de yayınlanan, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve ilk sezonuyla yüksek izlenme oranları elde eden  Fi, yeni sezonu Çİ geçtiğimiz hafta cuma günü saat 21:00'da yayınlanması beklenen 4.bölümü yayınlanmamıştı.

Bunun sonrasında Fi Çi dizisinin resmi sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin resmi bir açıklama gerçekleştirildi. Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fi dizisinin ikinci yeni sezonu Çi 4.bölüm ne zaman başlayacak, bu hafta kaldığı yerden devam edecek mi? Başladığı günden bu yana her geçen gün katlanarak artan izleyici kitlesine kavuşan Fi yeni sezon Çi'nin yayın günü ve saati değişti mi? Fİ 2.yeni sezon Çi 4.bölüm bugün ne zaman saat kaçta başlayacak? İşte, Fi yeni sezon Çi dizisine ilişkin dizi tutkunlarını yakından ilgilendirecek en yeni gelişmelere haber7.com'dan erişebilirsiniz.

Fİ Çİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kaldı. Afife rolünü kaptırmamak için Ece’ye kötü bir tuzak hazırlayan Duru, kötü bir sürpriz yaşadı. Son bölüm finalinde Can Manay’ın eski sevgilisinin peşine düşen Özge, sonunda onu ikna etmeyi başardı. Can Manay’ın geçmişine dair ayrıntıları merak eden izleyiciler Çi’nin yeni bölümünü bekliyordu. Macerasına kısa bir süre ara veren Çi’nin 4. bölümü 8 Aralık Cuma günü yayınlanacak.

Fİ Çİ DİZİSİ BU HAFTA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK Mİ?

Gündemde adından fazlasıyla söz ettiren, çok geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Fi yeni sezon Çi bu nefes kesen ilk 3 bölüm sonrasında 4.bölümünün bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyenler tarafından merak ediliyor. Fi yeni sezon Çi 4.bölümü bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Konuya ilişkin Fİ Çİ resmi sosyal medya hesaplarında dizinin 8 Aralık tarihinde Puhu TV'de saat 21:00'da 4.bölümüyle izleyicilerle buluşacağının açıklaması gerçekleştirildi.

Fİ Çİ DİZİSİ YAYIN GÜNÜ VE SAATİ DEĞİŞTİ Mİ?

Fi yeni sezon Çi dizisinin yayın günü ve saatinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yalnızca izleyicilerine 1 hafta kadar kısa bir ara verildi. Fİ Çİ 4.bölümü 8 Aralık tarihinde saat 21:00'da Puhu TV'de yayınlanacak.

Fİ Çİ 2.SEZON 4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin yeni sezonu Çi 3. bölümü ile nefes keserken 4. bölümü izlemek isteyenler puhutv'de yayın saatini bekliyorlar. Fi yeni sezonu Çi’nin 4. Bölüm tarihiyle ilgili açıklama sosyal medyadan geldi. Twitter’dan yapılan duyuruda; “Fi'den bir kutlama mesajımız, bir de duyurumuz var!  15 bölüm, 17 milyon izleyici, 100 milyon izlenme! Herkese çok teşekkür ederiz! Fi'nin yeni sezonu Çi, 4. bölümüyle 8 Aralık'ta sizlerle. 5. bölüm 15 Aralık, 6. bölüm ise 22 Aralık'ta yayınlanacak!” şeklinde ifadelere yer verildi.

Fİ Çİ DİZİSİ NASIL İZLENİR?

Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV'den yayın hayatında devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme