Fi 2.sezon Çi 5.bölüm yayınlandı! İşte, Fi Çi son bölüm Puhu TV sayfası

Geçtiğimiz günlerde 100 milyon izleyici sayısı başarısına ulaşan Fi 2.sezon Çi dizisi cuma günü nefes kesen 5.bölümle izleyicisinin karşısına geçti. Fi yeni sezon Çi dizisi süprizlerle dolu yeni bölümüyle Puhu TV üzerinden yayınlandı. İşte, Fi Çi son bölüm Puhu TV giriş sayfası...

Fi 2.sezon Çi 5.bölüm yayınlandı! İşte, Fi Çi son bölüm Puhu TV sayfası
Fi 2.sezon Çi 5.bölüm yayınlandı! İşte, Fi Çi son bölüm Puhu TV sayfası
GİRİŞ 27.12.2017 10:09 GÜNCELLEME 27.12.2017 10:11

Fi yeni sezon Çi dizisinin 5.bölümü 15 Aralık Cuma günü, ekranlara taşındı. Bununla birlikte Çi dizisinin 5.bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Yayınlanan yeni bölümde; Özge Egeli Duruya, Can'ın eski sevgilisi Billur'dan söz etti ve Duru da bunu Can'a açıkladı. Can Manay ve eski sevgilisinin karşı karşıya geldiği ve asansörde kaldıkları sahne çok konuşuldu. Cinnet geçiren Can Manay, Duru'yu kaybetmemek için eski sevgilisi Billur'un ölümüne neden olmuştur. Dizinin tutkunları tarafından merak edilerek sorgulanan Fi yeni sezon Çi dizisi 5.yeni bölümüyle ekranlara taşındı.

İŞTE, Fİ Çİ SON BÖLÜM PUHU TV GİRİŞ SAYFASI!

Fİ Çİ 2.SEZON 5.YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

fi

Fİ Çİ 2.SEZON 5.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Twitter’dan yapılan duyuruda; “Fi'den bir kutlama mesajımız, bir de duyurumuz var!  15 bölüm, 17 milyon izleyici, 100 milyon izlenme! Herkese çok teşekkür ederiz! Fi'nin yeni sezonu Çi, 4. bölümüyle 8 Aralık'ta sizlerle. 5. bölüm 15 Aralık, 6. bölüm ise 22 Aralık'ta yayınlanacak!” şeklinde ifadelere yer verildi.

Fİ Çİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can, Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken; Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya geldi. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için bir kez daha harekete geçti ve Duru’ya Billur’dan bahsetti. Çi son bölüm finaline Duru’nun evlilik açıklaması damga vurdu. Bir basın toplantısı düzenleyen ikilinin evlendiklerini açıklaması herkesi şok etti.

fici5-7

Fİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi sadece puhutv'de.

çi

Fİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Can Manay (Ozan Güven)

Deniz (Mehmet Günsür)

Duru (Serenay Sarıkaya)

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç)

Bilge (Büşra Develi)

Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant)

Eti (Tülay Günal Çimenser)