Ufak Tefek Cinayetler 9.yeni bölüm! Entrikayı şimdi Edip'ten izleyin!

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in sabırsızlıkla beklenen 9.bölümü 19 Aralık Salı günü yayınlanacak. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yayınlanacak yeni bölümünde, Edip'in sürpriz hamleleri damgasını vuracak. Edip, yeni bölümde herkesi şaşkına çevirerek iddialı bir giriş yapacak. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 9.yeni bölümünde neler yaşanacak?

Ufak Tefek Cinayetler 9.yeni bölüm! Entrikayı şimdi Edip'ten izleyin!
Ufak Tefek Cinayetler 9.yeni bölüm! Entrikayı şimdi Edip'ten izleyin!
GİRİŞ 25.12.2017 13:17 GÜNCELLEME 25.12.2017 13:20

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu haftaki yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin tutkunlarını bu hafta entrika yüklü bir yeni bölüm bekliyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde Edip'in sürpriz şekilde hamlede bulunması, elbette ki başta Oya olmak üzere herkesi şoke etmişti. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu haftaki yeni bölümünde işler giderek kızışacak ve Oya, Edip ve Serhan arasında savrulacak. Bununla birlikte ekranlara taşınacak 9.yeni bölümde Edip ile Oya sevgililik oyunu oynayacaklar ve bu durum Serhan'ı iyiden iyiye gerginleştirecek. Öyle ki Oya'yı bir kenara çekip artık bu oyuna bir son vermesini isteyecek fakat Oya cephesinden onun bu neden ilgilendirdiğini sormasıyla sahne farklı bir boyuta taşınacak. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 9.yeni bölümü için heyecan dorukta. 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 9.YENİ BÖLÜM YAYINLANDIĞINDA STAR TV’DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı başrollerini ise Başrollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’nun paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi 19 Aralık Salı, 20.00’de Star TV'de yayınlanacak.

ufak tefek cinayetler ile ilgili görsel sonucu

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oya, Edip ve Serhan arasında savruluyor!

20 yıl sonra gelip, onu mahvedenlerin masasına oturan Edip'in aklında ne var? Oya kadar masum bir yerden oynayacak gibi değil. Merve durmuyor tabii, bu ilişkiye el atıyor. Fakat karşılığı çok fena olacak. Edip'ten şaşırtan hamleler izleyeceğiz. Entrikayı bir de ondan izleyelim.

Diğer yanda Serhan çok bozuldu tabii. Fakat keskin zekasıyla ipi tuttuğu yerden çözmeye başlıyor işleri. Oya ise bu fırtınada aklını yitirecek gibi. Edip ve Serhan arasında savruluyor. İki zeki adam iki ayrı tarafa estirecek Oya'yı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık fena karıştı. Merve, Oya'nın Taylan'la; Pelin ise, Serhan'la olduğunu düşünüyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin? Serhan'ın mı yoksa Taylan'ın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok. Kazan kaynıyor! Peki bundan sonra ne olacak? Aşk ve ahlak arasında sıkışıp kalan Oya’yı neler bekliyor? Tüm gücünü kocalarından alan kadınların muhiti Sarmaşık’ta, Oya bekar bir kadın olarak yerini nasıl muhafaza edecek?

Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzu’ya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu, Sarmaşık’tan bir ev seçiyor kendine. İşte başarılı olmak için canla başla çalışan Arzu, eski kocası Mehmet ve onun metresi Burcu’yla komşu mu olacak?

Oya ve Serhan ikilisi dönülmez bir noktaya geldi. Aşıklar bir karar vermek zorunda. Bundan sonra kendilerini kandırmaları mümkün değil. İmkansız ama inkar edilemeyecek denli hakiki bir aşk onlarınki… Bir o kadar da zor. Bu aşk onları da değiştirecek mi, asla yapmam dedikleri şeyleri yapacaklar mı?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'