Ufak Tefek Cinayetler 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Star TV!

Star TV ekranlarına gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi, izleyicileri ekrana kilitleyen 9.bölümün sonrasında 10.bölüm fragmanın yayınlanmadığı merak ediliyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde Oya ile Edip arasındaki aşk herkesin şok geçirmesine neden oluyor ve Serhan'ı bu durum çileden çıkarıyor. Ufak Tefek Cinayetler 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Star TV!
Ufak Tefek Cinayetler 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Star TV!
GİRİŞ 26.12.2017 11:17 GÜNCELLEME 26.12.2017 11:17

Star TV ekranlarının geniş izleyici kitlesine sahip dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 19 Aralık Salı günü 9.bölümü yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde, 20 yıllık uzun bir aradan sonra Edip geri döner ve Edip'in bu dönüşü başta Oya olmak üzere herkesi şaşkına uğratır. Edip sürpriz bir hamleyle geri döner ancak bu hamlelerine bir yenisini daha ekler. Oya'yla sevgililik oyunu oynamaya başlar, elbette ki bu durum Serhan'ın hiç hoşuna gitmez ve sinirden deliye döner. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Star TV ekranlarına taşınan 9.sürpriz ve entrika dolu bir bölüm sonrasında 10.bölüm fragmanı büyük bir heyecanla araştırılmaya başlandı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UFAK TEFEK CİNAYETLER'İN 9.SON BÖLÜMÜNÜ STAR TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİNİN 10.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 10.bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Oya, Edip ve Serhan arasında savruluyor!

20 yıl sonra gelip, onu mahvedenlerin masasına oturan Edip'in aklında ne var? Oya kadar masum bir yerden oynayacak gibi değil. Merve durmuyor tabii, bu ilişkiye el atıyor. Fakat karşılığı çok fena olacak. Edip'ten şaşırtan hamleler izleyeceğiz. Entrikayı bir de ondan izleyelim.

Diğer yanda Serhan çok bozuldu tabii. Fakat keskin zekasıyla ipi tuttuğu yerden çözmeye başlıyor işleri. Oya ise bu fırtınada aklını yitirecek gibi. Edip ve Serhan arasında savruluyor. İki zeki adam iki ayrı tarafa estirecek Oya'yı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİNİN KONUSU

Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar. Bakalım kadınların bu çetrefil dünyasını aydınlatabilecekler mi?

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

OYA (Gökçe Bahadır)

MERVE (Aslıhan Gürbüz)

PELİN (Bade İşçil)

ARZU (Tülin Özen)

SERHAN (Mert Fırat)

EDİP (Selim Bayraktar)

TAYLAN (Ferit Aktuğ)

MEHMET (Yıldıray Şahinler)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir