Siyah Beyaz Aşk 11. yeni bölümde neler yaşandı? Aslı büyük bir tehlikede!

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Siyah Beyaz Aşk 25 Aralık Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşacak 11. yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş başladı. Yeni bölümde Aslı, Ferhat'a gerçekleri itiraf edip etmeme noktasında ikilem içerisine giren Aslı'yı büyük bir tehlike bekleyecek. Peki, her hafta ayrı bir heyecana sahne olan Siyah Beyaz Aşk'ın 11.yeni bölümünde neler yaşandı?

Siyah Beyaz Aşk 11. yeni bölümde neler yaşandı? Aslı büyük bir tehlikede!
Siyah Beyaz Aşk 11. yeni bölümde neler yaşandı? Aslı büyük bir tehlikede!
GİRİŞ 25.12.2017 21:03 GÜNCELLEME 26.12.2017 11:32

Kanal D ekranlarında 25 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak Siyah Beyaz Aşk'ın 11.yeni bölümü için geri sayım başladı. Siyah Beyaz Aşk dizisinin ekranlara taşınacak bu haftaki yeni bölümünde; Ferhat'ın babasının Namık Emirhan olduğunu öğrenen Aslı, Ferhat'a tüm gerçekleri söyleyip söylememe konusunda kararsızlık içindedir. Kendi içinde bu sorunla boğuşan ve büyük bir ikilem yaşayan Aslı'yı, diğer yandan Namık Emirhan'dan gelecek tehlike beklemektedir. Namık Emirhan, Aslı'nın Ferhat'la ilgili gizli gerçekleri bilmesinin ardından harekete geçer ve Aslı'nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarır. Namık Emirhan bu sayede kendini sağlama almaya çalışır ve bu kirli dosyaları Aslı'nın karşısında bir koz olarak kullanır. Öte yandan, Ferhat da Aslı ve ailesiyle arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştır. Baş rollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un üstlendiği Siyah Beyaz Aşk'ın 11.yeni bölümünde neler yaşandı?

SİYAH BEYAZ AŞK 11. YENİ BÖLÜM YAYINLANDIĞINDA KANAL D'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

siyah

SİYAH BEYAZ AŞK 11. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Siyah Beyaz Aşk, 11. yeni bölümüyle 25 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlandı.

siyah

SİYAH BEYAZ AŞK 11.YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı büyük bir ikilemde... Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek?

Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak? Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?

Ferhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek? Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir günahı mı saklıyor? Aslı, Ferhat'ın kalbine dokunmaya devam eder. Ferhat'ın karanlık tarafına gelmeyen ışık, Aslı ile birlikte yol gösterici olmaya başlar. Namık'ın aklında kötü bir plan vardır. Namık, aklındaki planla Aslı'ya zarar vermeyi mi düşünüyor? Ferhat, Aslı'nın iyiliği için uzaklaşmayı uygun mu görecek?

ASLI GERÇEKLERİ FERHAT'A SÖYLEYECEK Mİ?

Ferhat'ın babasının Namık Emirhan olduğunu öğrenen Aslı, gerçekleri Ferhat'a söyleyecek mi?

Aslı, Ferhat'ın yıllardır bir yalanın içinde yaşadığını öğrenir. Ferhat'a karşı farklı duygular hissettiğini anlayan Aslı, bunu dile getirmeye hazırlanır. Aslı, Ferhat'ın karanlık tarafının dayısı sandığı Namık Emirhan'dan geldiğini düşünür. Namık Emirhan'ın karşısına çıkan Aslı, tüm gerçekleri ortaya çıkarmak için hamle yapar.

Öte yandan Namık Emirhan'ın da Aslı'yı devre dışı bırakmak için planı vardır. Herkesin sırlarının olduğunu düşünen Namık, Aslı'yı hedef alır ve bu uğurda hiç beklenmeyecek kadar acımasız olacaktır.

İlgili resim

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!