Bizim Hikaye 16. yeni bölümde neler olacak? Filiz, Barış'ı affedecek mi?

Bizim Hikaye, 16. yeni bölümüyle 28 Aralık Perşembe akşamı izleyicisinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Bizim Hikaye'nin Fox TV ekranlarına taşınacak 16. yeni bölümüne Barış'ın çocukların yurda alındığını öğrenir öğrenmez mahalleye geri dönüşü damga vuracak. Peki, Bizim Hikaye'nin yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak?

Bizim Hikaye 16. yeni bölümde neler olacak? Filiz, Barış'ı affedecek mi?
Bizim Hikaye 16. yeni bölümde neler olacak? Filiz, Barış'ı affedecek mi?
GİRİŞ 28.12.2017 13:12 GÜNCELLEME 28.12.2017 14:21

Fox TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye, şok etkisi yaratacak yepyeni 16. bölümüyle 28 Aralık Perşembe günü itibariyle izleyicisiyle buluşacak. Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünün ekranlara taşınmasının öncesinde 1. ve 2. fragmanı da yayınlandı. Bizim Hikaye'nin bu hafta yayınlanacak 16. yeni bölümünde Barış, çocukların yurda alındığını öğrenmesiyle birlikte Filiz'in yardımına koşmak için mahalleye tekrardan geri dönecek ve Filiz'le yüzleşecek. Peki, Barış'a son derece öfkeli ve bir o kadar da kırgın olan Filiz, hiçbir şey söylemeden öylece çekip giden Barış'ı affedebilecek midir? Bizim Hikaye'nin bu hafta Fox TV ekranlarına gelecek yeni bölümde izleyicisini hangi gelişmeler bekliyor?

BİZİM HİKAYE 16. YENİ BÖLÜM FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE 16. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye, 16. yeni bölümüyle 28 Aralık Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

BİZİM HİKAYE 16. YENİ BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMAN YAYINLANDI!

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemil’e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz’e ısrar eder.

Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri’yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri’nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.

Çocukların alındığını son anda öğrenen Barış mahalleye döner ve Filiz’e yardım etmek ister. Ne var ki Filiz neden gittiğini bir türlü anlatamayan Barış’ı kolay affedecek gibi görünmemektedir. Filiz ailesini tekrar bir araya getirmek için dönüşü olmayan bir yola mı girecek, yoksa Barış’ın çabalarına daha fazla kayıtsız kalmayıp başka bir çare mi bulacaktır?

Fikret’in yuvadaki çocuklarla yaşadığı sorunlar git gide büyürken, Kiraz’ın da yuvaya alışmayı reddetmesi ve sürekli İsmet’in yanında olmaya çalışması öğretmenlerini tedirgin etmektedir. Hikmet ise kardeşlerine sahip çıkmaya çalışırken bir yandan da hayatına yeni giren Muazzez’le yakınlaşır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Enkaz edebiyatı' yapan CHP'nin İzmir'de yaptığı borç ortaya çıktı!
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..