Çukur 11. yeni bölümü yayınlandı! Çukur son bölümde neler oldu?

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un 11. yeni bölümünün geçtiğimiz hafta ekranlarda olmayacağı Ay Yapım tarafından açıklandı. Çukur dizisinin 11. yeni bölümü yayınlandı. Çukur'un sabırsızlıkla beklenen 11. yeni bölümünde neler yaşandı? İşte, tüm detaylar...

Çukur 11. yeni bölümü yayınlandı! Çukur son bölümde neler oldu?
Çukur 11. yeni bölümü yayınlandı! Çukur son bölümde neler oldu?
GİRİŞ 10.01.2018 16:58 GÜNCELLEME 10.01.2018 17:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizi Çukur'dan izleyici kitlesini yakından ilgilendirecek önemli bir gelişme meydana geldi. Ay Yapım tarafından Çukur dizisine ilişkin yapılan açıklamalar doğrultusunda, Çukur'un 11. yeni bölümünün 1 Ocak Pazartesi, yani geçtiğimiz hafta yayınlanmayacağı belirtildi. Çukur dizisinin yeni bölümünün bu akşam Show TV ekranlarında olmayacağının açıklamasının hemen ardından Çukur dizisinin 11. yeni bölümünün ne zaman izleyicilerle buluşacağı merak edilerek sorgulanmaya başladı. Her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Çukur dizisinin 11. yeni bölümü 8 Ocak Pazartesi akşamı yayınlandı. Çukur dizisinin heyecanla beklenen 11. yeni bölümünde neler yaşandı? Çukur'un 11. yeni bölümünde izleyicileri hangi yeni gelişmeler bekliyor? İşte, Çukur dizisine ilişkin tüm detaylar...

ÇUKUR 11. YENİ BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisinde heyecan 11. bölüm ile devam ediyor. Ancak Çukur dizisinin 11. bölümü yılbaşı tatili nedeni ile 1 Ocak 2018 Pazartesi gününde yayınlanmadı.

ÇUKUR 11. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANDI?

Çukur dizisinin 11. yeni bölüm 8 Ocak Pazartesi gününde saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 10. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’un 10. bölümünde Yamaç, Sena ve Serdar namlunun ucundadır. İçlerinden biri vurulur, ama hangisi? Nefeslerin tutulduğu bu esnada Koçovalı kadınlarını da büyük bir tehlike beklemektedir. Serdar’ın adamları İdris’in evine baskın düzenler. Sultan ve diğer kadınları kaderi, o sırada karşılarına çıkan Vartolu’nun elindedir. Celasun için hayatını tehlikeye atan Karaca’nın durumu kritiktir. İyice köşeye sıkıştığını hisseden ve öfkesinin bedelini Serdar’a ödetmeye karar veren Selim ise Yamaç karşısında zor anlar yaşar. Tansiyonun gittikçe yükseldiği sırada Baykal’ın Yamaç’ı köşeye sıkıştırmak için attığı hamle, Yamaç’ı hayatının en zorlu kararlarından biriyle karşı karşıya bırakacaktır.

İdris’in evine yapılan baskını önlemek için adamlarını toplayıp gelen Vartolu, ev halkını büyük bir tehlikeden kurtarıyor. Ölümle burun buruna gelen Sultan’ı da koruyan ve bu hareketiyle Yamaç’ın merakını arttıran Vartolu’nun, “Çukur evimiz, İdris babamız” sözleri dikkat çekiyor.

Çukur yeni bölüm 2. fragmanında, Sultan’ın gözyaşları içinde Sena’ya içini döktüğü tanıtımda, Emmi’nin Yamaç’a “Burası sadece bir mahalle değil, bir alemin adı!” dediği anlar dikkat çekiyor. Mahallede çekilen silahlar heyecanı yükseltirken, Sena’nın Yamaç’a “Ben gidiyorum” sözleri şaşırtıyor.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 10. bölümünden ilk sahnede Yamaç’ın, Vartolu hakkında öğrendiklerini İdris’e anlattığı ve “Vartolu'nun geçmişiyle ilgili başka neler saklı?” sorusunu akla getirdi. İdris’in kutsal emanetleri Yamaç’a devrettiği sahnede baba ile oğlun arasında duygusal anlar yaşandı.

YORUMLAR 2
  • ragıp 6 yıl önce Şikayet Et
    neden insanların beklediği günü yılbaşı sonrası az seyredilme uğuruna bir hafta sonrasına erteliyorsunuz madem bunu yaptınız ozaman pazartesi iki bölümü birden yayınlayın
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden tüm tutulan diziler böyle yapiyor ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı