Ufak Tefek Cinayetler 11. bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Star TV ekranlarının her hafta ayrı bir heyecana sahne olan dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 11. yeni bölümü, 2 Ocak Salı yani bu hafta ekranlarda olmayacak. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 11. yeni bölümü bu hafta neden yayınlanmayacak? Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm tarihi ne zaman? İşte, tüm detaylar...

Ufak Tefek Cinayetler 11. bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Ufak Tefek Cinayetler 11. bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 10.01.2018 00:08 GÜNCELLEME 10.01.2018 00:08

Sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin, 2 Ocak 2018 tarihli yayın akışında 11. yeni bölümünün bu hafta ekranlarda yer almayacağı görünüyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümünün bu hafta Star TV ekranlarında olmayacağının belirtilmesinin hemen ardından yeni bölümünün neden yayınlanmadığı ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 11. yeni bölümünün ne zaman izleyicilerle buluşacağı merak edilerek sorgulanmaya başladı. Peki, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 11. yeni bölümü neden bu hafta yayınlanmayacak? Ufak Tefek Cinayetler dizisinin heyecanla beklenen 11. yeni bölümü ne zaman ekranlarda olacak? Ufak Tefek Cinayetler’in 11. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Ufak Tefek Cinayetler dizisine ilişkin tüm detaylar...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 11. YENİ BÖLÜM BU AKŞAM NEDEN YAYINLANMAYACAK?

Ufak Tefek Cinayetler bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Yılbaşı haftası nedeniyle yayınlanmayan dizinin yeni bölümü 9 Ocak Salı günü izleyici karşısına çıkacak.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 11. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 11. yeni bölümü 9 Ocak Salı günü saat 20:00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

ufak tefek cinayetler ile ilgili görsel sonucu

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİNİN 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Merve ilk kez Serhan'dan şüphe duymaya başlıyor. İpin ucunu yakalıyor, bakalım nereye çıkacak? Diğer yanda Edip susacak gibi değil, geçmiş günahları anlatmakta kararlı. İki prenses yalvar yakar hale geliyorlar ama yok, ikna olmuyor. Serhan ise geçmiş hikayeyi ilk defa duyduğunda, hemen Oya ile yüzleşiyor.

Oya ne anlatacak? Arzu için en zor süreç başladı şimdi: Burcu artık resmen var. Çocuklarının bu kadınla ilişki kurmasına izin verecek. Bu sırada mali polis bütün dolandırıcılık kayıtlarını incelemeye başladı. Rıza çoktan kaçtı. Serhan Merve çifti farkında bile olmadan uçuruma sürükleniyorlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...