Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının başarılı ve adından söz ettiren projelerinden biri olan Siyah Beyaz Aşk'ın 1 Ocak Pazartesi günü 12. yeni bölümü yılbaşı haftası nedeniyle yayınlanmadı. Peki, Siyah Beyaz Aşk'ın heyecanla beklenen 12. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, Siyah Beyaz Aşk dizisinin yayın akışı...

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman?
Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 02.01.2018 22:20 GÜNCELLEME 02.01.2018 22:20

Baş rollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un üstlendiği Siyah Beyaz Aşk dizisinin 12. yeni bölümünün 1 Ocak Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarına taşınması bekleniyordu. Ancak Siyah Beyaz Aşk dizisinin sabırsızlıkla beklenen 12. yeni bölümü yılbaşı nedeniyle yeni bölüm tarihi ertelendi. Siyah Beyaz Aşk dizisinin bu hafta yayınlanmamasının hemen ardından dizinin tutkunları 12. yeni bölüm tarihini merak ederek sorgulamalara başladı. Peki, Kanal D ekranlarının yüksek izlenme oranına sahip dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın 12. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Siyah Beyaz Aşk dizisinin 12. yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte, Siyah Beyaz Aşk dizisiyle ilgili en yeni gelişmeler ve dizinin yayın akışı...

SİYAH BEYAZ AŞK 12. YENİ BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YAYINLANMADI?

Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak Pazartesi tarihinde yani bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Yılbaşı haftası nedeniyle yayınlanmayan Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü 8 Ocak Pazartesi günü izleyici karşısına çıkacak.

SİYAH BEYAZ AŞK 12. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 12. yeni bölümü 8 Ocak Pazartesi günü saat 20:00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. 

İlgili resim

İŞTE, SİYAH BEYAZ AŞK'IN 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı, Ferhat’ın göründüğü gibi bir olmadığını anladı. Onun o karanlık tarafının, acılarını kapatmak için kullanılan bir kalkan olduğunu düşündü. Üstelik her şeyden habersizdir ve bir yalanın içinde yıllarca yaşamaktadır. Aslı, annesi Yeter’in nasıl böyle bir şeyi Ferhat’tan sakladığını sorgulamaya başladı.

Ferhat ise Aslı’nın kendisini değiştirmeye çalıştığını düşündü. Bu değişimden hoşnut olmayan Ferhat, anlamadığı bir şekilde Aslı’ya karşı koyamadığını fark etti. Kalbi ve aklı arasında gidip gelen Ferhat, bir seçim yapmak zorunda kaldı.

Yeter ise Aslı’nın her şeyi öğrendiğini Namık Emirhan’a haber verdi. Ferhat’ın öğrenmemesi için her şeyi yapmaya hazır olan ikili, yeni bir plan yaptılar Aslı’nın gelişiyle her şeyin daha da kötüye gittiğini düşünen Namık, Aslı’yı ortadan kaldırmanın yolunu aradı. Ferhat’a daha önce de çiftlikteki evde öldürülmesi gerektiğini söyleyen Namık, bu sefer kendi harekete geçti. Namık Emirhan, herkesin sırlarının olduğunu savundu ve Aslı’nın sırlarını ortaya çıkarmak için hamle yapacağını belirtti. Yeter ise, Aslı’ya bir şey olması durumunda Ferhat’ın bunun peşine düşeceğin biliyordu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık