Kanatsız Kuşlar 29. bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarının her hafta ayrı bir heyecana sahne olan dizisi Kanatsız Kuşlar'ın 29. yeni bölümü, 4 Ocak Perşembe yani bu hafta ekranlarda olmayacak. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin 29. yeni bölümü bu hafta neden yayınlanmayacak Kanatsız Kuşlar dizisinin 29. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, tüm detaylar...

Kanatsız Kuşlar 29. bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Kanatsız Kuşlar 29. bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 11.01.2018 17:23 GÜNCELLEME 11.01.2018 17:23

Sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen Kanatsız Kuşlar dizisinin, 4 Ocak 2018 Perşembe tarihli yayın akışında 29. yeni bölümünün bu hafta ekranlarda yer almayacağı görünüyor. Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölümünün bu hafta ATV ekranlarında olmayacağının belirtilmesinin hemen ardından yeni bölümünün neden yayınlanmadığı ve Kanatsız Kuşlar dizisinin 29. yeni bölümünün ne zaman izleyicilerle buluşacağı merak edilerek sorgulanmaya başladı. Peki, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Kanatsız Kuşlar dizisinin 29. yeni bölümü neden bu hafta yayınlanmayacak? Kanatsız Kuşlar dizisinin heyecanla beklenen 29. yeni bölümü ne zaman ekranlarda olacak? Kanatsız Kuşlar’ın 29. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Kanatsız Kuşlar dizisine ilişkin tüm detaylar...

KANATSIZ KUŞLAR 29. YENİ BÖLÜM BU AKŞAM NEDEN YAYINLANMAYACAK?

Kanatsız Kuşlar bu akşam 29. yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Yılbaşı haftası nedeniyle yayınlanmayan dizinin yeni bölümü 11 Ocak Perşembe günü izleyici karşısına çıkacak.

KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİNİN 29. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

KANATSIZ KUŞLAR 29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanatsız Kuşlar dizisinin 29. yeni bölümü 11 Ocak Perşembe günü saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ahmet'in gerçeği itiraf etmesini sağlamak için Zeynep'in yaptığı hamle, şok edici bir şekilde sonuçlanır. Muzaffer ise Nefise ile arasını düzeltebilmenin bir yolunu aramaktadır. Mert'in desteğiyle Nefise ile Aysun'u yemeğe çağırır. Bu yemek sırasında Nefise'ye özel bir teklifte bulunur. Tuba, evden gönderilmek üzeredir artık.

Acilen yeni bir plan yapması gerektiğini düşünürken beklediği fırsat ayağına gelmiştir. Onur, Zeynep'e tavır gösterdiği için pişmandır. Bunun üzerine, bir de sevdiği kızın başına gelen talihsizliği öğrenince bunun hesabını sormak üzere harekete geçer.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi