Bizim Hikaye 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sürpriz gelişme!

Bizim Hikaye dizisinin izleyicileri ekrana kilitleyen 17. yeni bölümü 11 Ocak Perşembe akşamı Fox TV ekranlarına taşındı. Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan 17. yeni bölümün hemen sonrasında izleyiciler tarafından 18. bölüm fragmanı büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. İşte, Bizim Hikaye 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Bizim Hikaye 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sürpriz gelişme!
Bizim Hikaye 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sürpriz gelişme!
GİRİŞ 19.01.2018 09:00 GÜNCELLEME 19.01.2018 09:00

Fox TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye, bir haftalık verdiği aranın aradan nefes kesen bir 17. yeni bölümle izleyicisini karşıladı. Bizim Hikaye dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde; Barış, Filiz'e sonunda en başından beridir sakladığı tüm gerçekleri itiraf ediyor. Barış'ın aslında bir hırsız olduğunu öğrenen Filiz, derinden sarsılıyor. Bununla birlikte Filiz, kardeşlerini geri alabilmek için Cemil'le vakit kaybetmeden nikah masasına oturuyor. Fakat Filiz'i düğünde bekleyen büyük bir sürpriz olacaktır. Filiz'in Cemil'le evlenmesini hazmedemeyen Barış, sevdiğini kurtarabilmek için onu düğünden kaçırır. Öte yandan Filiz'in babası Fikri Elibol'da siroz hastası olduğunu öğrenir, bu hastalığı onu çok etkiler.

Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan 17. yeni bölümün hemen sonrasında izleyiciler heyecanla bir sonraki bölümde ne olacağını öğrenmek için ''Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Bizim Hikaye dizisinin 17. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Bizim Hikaye 17. yeni bölümde neler yaşanacak?'' şeklinde hız kesmeden sorgulamalarını sürdürüyor. İşte, Bizim Hikaye dizisiyle ilgili izleyicileri yakından ilgilendirecek en son gelişmeler...

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

İŞTE, BİZİM HİKAYE 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

BİZİM

BİZİM HİKAYE 17. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye dizisinin 17. yeni bölümü 18 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barış büyük sırrını sonunda itiraf eder. Bu durum Filiz ile birlikte herkesi derinden sarsar. Ortaya çıkan gerçekler göz ardı edilecek gibi değildir. Filiz artık üst üste gelen yalanlardan yıkılır ve bir süre kafasını dinlemek ister. Bu sırada tüm aile başına bir şey geldiğini düşündükleri Filiz’i aramaya koyulur.

Filiz’in halinden kendini sorumlu tutan Barış’ın başına korkunç bir olay gelir. Bu olay herkesin onun hakkında endişelenmesine ve belki de Filiz’in incinen duygularının yeniden açığa çıkmasına sebep olacaktır.

Çocukları geri almak için Filiz’in yapabileceği tek bir şey kalmıştır: Cemil ile evlenmek. Fakat bu durum başta Barış olmak üzere kimsenin içine sinmemektedir. Bu evlilik olacak mı yoksa Filiz her şeye rağmen Barış’a dönecek midir?

Fikri tam da rahata erdiğini düşünürken yeni bir sorunla sarsılır. Bu şimdiye kadar başına gelen en ciddi durum olabilir. Fikri bundan kolay sıyrılacak gibi görünmemektedir.

Hikmet ve Rahmet Barış’ın büyük sırrıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışırken aynı zamanda Cemil’in onları nasıl kullandığının da farkına varırlar. Çocukların Barış ve Cemil’e karşı duyguları değişecek midir? Muazzez’den gelen beklenmedik hediye ile yeni bir merak bulan Hikmet’in Esra’ya olan duyguları da yavaş yavaş değişmeye başlar.

Sırrını öğrenen Filiz’i kaybetmemek için her yolu denemeyi göze alan Barış için zaman daralmaktadır. Sevdiği kadını geri kazanmak için son hamlesi ne olacaktır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü