Payitaht Abdülhamid 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm TRT 1!

TRT 1 ekranlarının her cuma akşamı nefes kesen bölümlere imza atan tarihi konulu dizisi Payitaht Abdülhamid, bu hafta 33. bölümle izleyicisinin karşısına geçti. Payitaht Abdülhamid 33. bölümün hemen sonrasında sabırsızlıkla beklenen 34. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, Payitaht Abdülhamid 34. yeni bölümünde izleyicisini hangi sürpriz gelişmeler bekliyor? İşte, tüm detaylar...

Payitaht Abdülhamid 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm TRT 1!
Payitaht Abdülhamid 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm TRT 1!
GİRİŞ 17.01.2018 13:30 GÜNCELLEME 17.01.2018 13:30

Payitaht Abdülhamid dizisi yayın hayatına girdiği günden bugüne güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla tüm dikkatleri üzerine toplamaya ve her hafta büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. TRT 1 ekranlarına taşınan Payitaht Abdülhamid, 12 Ocak Cuma akşamı 33. yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Payitaht Abdülhamid dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde; Parvus’un, Sultan Abdülhamid ve Wilhelm iş birliğini bitirmesi ve bununla birlikte Abdülhamid’i tüm dünyanın gözünde lekeleyecek korkunç bir plan yapması damgasını vurdu. Öte yandan, Dilad’ın, sarayda tercüme odasında çalışmaya başlaması, Herzl ve Parvus'un diğer planlarını uygulayabilmeleri açısından önemli fırsat haline gelir. Payitaht Abdülhamid dizisinin yayınlanan 33. yeni bölümün hemen sonrasında izleyiciler heyecanla bir sonraki bölümde ne olacağını öğrenmek için. ''Payitaht Abdülhamid 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Payitaht Abdülhamid dizisinin 34. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Payitaht Abdülhamid 34. yeni bölümde neler yaşanacak?'' şeklinde hız kesmeden sorgulamalarını sürdürüyor. İşte, Payitaht Abdülhamid dizisinin 34. bölüm fragmanı da yayınlandı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 34. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Payitaht Abdülhamid 34. yeni bölümüyle 19 Ocak Cuma günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

payitaht abdülhamid ile ilgili görsel sonucu

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Abdülhamid’in huzurunda suikasta uğrayan Wilhelm, son anda Murad tarafından kurtarılır.

Parvus, bu kez hem Sultan Abdülhamid ve Wilhelm iş birliğini bitirecek, hem de Sultan Abdülhamid’i tüm dünyanın gözünde lekeleyecek korkunç bir plan yapar; bu planla Abdülhamid’in bir Rus zırhlısıyla Osmanlı’ya sığınmak üzere gelen Yahudileri katletmesini sağlayacaktır!

Bidar Sultan, Abdülkadir’in Firuze ile evlilik kararını öğrenmiştir. Naime ile beraber Abdülkadir’i kararından döndürmeye çalışırlar.

Dilşad, babası Selim Paşa vasıtasıyla Sarayda tercüme odasında çalışmaya başlar. Herzl ve Parvus için Dilşad’ın Sarayda çalışması diğer planlarını uygulamaları için iyi bir fırsattır.

Kemalettin’in kendisine yüz çevirmesiyle kahrolan Hatice, Vasfi Efendi’yle birlikte Bidar Sultan’ın kendisine hazırlattığı köşke gidecek mi?

Bidar Sultan’ın ricasıyla Abdülkadir’le konuşan Sultan Abdülhamid, oğlunun Firuze ile evliliğine müsaade edecek mi?

Sultan Abdülhamid’in, Rus zırhlısındaki masum Yahudilerden bihaber, gemiyi bombalama emrini verdiğini duyan Parvus bu kez Sultan'a karşı zafer kazanabilecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı