Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm Kanal D!

Baş rollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un üstlendiği Siyah Beyaz Aşk dizisi, 13. yeni bölümle 15 Ocak Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Siyaz Beyaz Aşk dizisinin soluk soluğa izlenen son bölüm sonrasında izleyiciler yeni bölüm fragmanı için sorgulamalara tüm hızıyla başladı. İşte, Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı.

Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm Kanal D!
Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm Kanal D!
GİRİŞ 23.01.2018 10:23 GÜNCELLEME 23.01.2018 10:23

Kanal D ekranlarının her hafta ayrı bir heyecana sahne olan dizisi Siyah Beyaz Aşk, bu hafta ekranlara taşınan 13. yeni bölümle izleyicisini sürpriz gelişmelerle karşıladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyicisinin yakından takip ettiği Siyah Beyaz Aşk dizisinin son bölümünde; Ferhat gözaltına alınarak suçlu sıfatıyla ceza evine giriyor ve burada da başı belaya giriyor. Öte yandan sevdiği kadın Aslı'nın da başı beladan kurtulmuyor ve namlunun ucunda ölümle burun buruna geliyor. Aslı ve Ferhat'ın aşklarından vazgeçmeyip  birbirleri için verdikleri tüm mücadeleler yayınlanan yeni bölüme damgasını vuruyor. Siyah Beyaz Aşk dizinin Kanal D ekranlarına gelen 13. yeni bölüm sonrasında izleyiciler merakla, ''Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde sorgulamalarını hızlandırdı. İşte, heyecanla beklenen Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İşte, tüm detaylar...

SİYAH BEYAZ AŞK 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

SİYAH BEYAZ AŞK 14. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölümüyle 22 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferhat’ı kurtarmak için çırpınan Aslı, esas düşmanın yanı başındaki Ebru olduğunu öğrenir. Ebru’nun Şahin’in kızı olduğunu anlayan Aslı için yolun sonu mu? Ferhat, Ebru’nun kim olduğunu çözdü ama hapiste… Aslı’yı Ebru’nun elinden kim kurtaracak?

Ferhat, Yiğit’i kurtarmak için uğraşırken, içerde yeni edindiği dostu Azad ise ona sürpriz bir son hazırlıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı