Çukur 14. yeni bölüm fragman yayınlandı! Yamaç tüm gerçeği öğreniyor mu?

Show TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Çukur, 22 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan 13. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Çukur dizisinin ekranlara taşınan son bölümün ardından Sena'nın Vartolu'ya silah doğrulttuğu 14. bölümden ilk sahne ve izleyicileri sürprizlerle dolu gelişmelerin beklediği yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

GİRİŞ 25.01.2018 10:33 GÜNCELLEME 25.01.2018 10:33

Çukur dizisinin ekranlara gelen 13. bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyiciler, ''Çukur 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? şeklinde sorgulamalarını sürdürüyor. Show TV ekranlarının başarılı ve iddialı projelerinden olan Çukur; yoğun bir şekilde heyecan, gerilim ve sürprizleri içerisinde barındırdığı 13. yeni bölümle izleyicisinin karşısına geçti. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla adından sıkça söz ettiren Çukur dizisinin bu hafta Show TV ekranlarına gelen son bölümünde; Yamaç, canla başla aradıkları Beyefendi'nin kim olduğunu tam öğrenecek raddeye gelmişken Feyyaz'ın öldürülmesiyle tüm planlar suya düşüyor. Feyyaz tüm bildiklerini Yamaç'a anlatmaması için, Beyefendi'nin yani Baykal'ın tuttuğu keskin nişancılar tarafından öldürülmesiyle sonuçlanıyor. Diğer yandan Vartolu, Çukur'daki tapu senetlerini geri vermek üzere İdris'i yanına çağırıyor ve ondan tek bir şartı olduğunu söylüyor. Vartolu'nun İdris'ten şartı ise, ona masal anlatmasıydı. İdris'te bu şartını yerine getiriyor ancak Vartolu bir tapu hariç tüm tapu senetlerini İdris'e geri veriyor. Vartolu'nun İdris'e vermediği parsel ise Vartolu'nun tüm acı çocukluğunun geçtiği yerdir. Vartolu, tüm bu gelişmeler sonrasında tapusunu aldığı annesinin evine giderek büyük nefretiyle ortalığı yıkıp döküyor. Bu esnada Vartolu'nun evine gelen Yamaç ise Vartolu'nun bu evle olan hikayesini çözmeye çalışıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM SHOW TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

İşte, sabırsızlıkla beklenen Çukur dizisinin 14. bölümden ilk sahne yayınlandı. Peki, Çukur dizisinin 14. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, tüm detaylar...

İŞTE, ÇUKUR 14. BÖLÜMDEN İLK SAHNE YAYINLANDI!

Çukur dizisinin 13. bölümün hemen sonrasında büyük bir heyecanla beklenen 14. bölümden ilk sahne de izleyicisiyle buluştu. Çukur dizisinin 14. bölümden ilk sahnesinde, nefes kesen gelişmeler yaşanıyor. Sena'nın Vartolu'nun karşısına geçip silah doğrultuğu sahne yayınlanacak 14. yeni bölüme damgasını vuracak. Sena, Vartolu'dan silahını istiyor ve onun nasıl kullanılacağını soruyor. Hemen sonrasında silahı Vartolu'ya doğrultarak ‘’Şimdi girebilirsin ama içeriden çığlık duymayacağım, imdat sesi duymayacağım. Yoksa sonuçlarına katlanırsın!” sözleriyle göz dağı veriyor. Vartolu’da Sena’nın bu sözleri sonrasında içeride kimin olduğunu merak ediyor.

ÇUKUR 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI DA YAYINLANDI!

ÇUKUR 14. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur 14. yeni bölümüyle 29 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’un 13. bölümünde; Çukur’da dengeleri alt üst edecek büyük yüzleşme gerçekleşir. İdris Koçovalı ve Vartolu artık karşı karşıyadır. Oğlunun yaşadığını öğrenen İdris, onun peşine düşerken; Yamaç ise Vartolu’nun kimliğini çözmeye çok yaklaşır. Sena, Çukur’dan kaçmaya ve her şeyi arkasında bırakmaya çalışırken Çukur’un ona ihtiyacı olduğunu fark eder. Yamaç’la yol ayrımında olan Sena, aklını mı yoksa kalbini mi dinlemesi gerektiğini sorgular. Sultan ve Paşa ise geçmişi halının altına itmeye çabalarken geçmiş onların peşini bırakmaz. Yamaç’ın hedefine yaklaştığını hisseden Vartolu, onun önüne türlü engeller çıkarsa da kendi açığıyla her şeyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı