Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Kanal D!

Kanal D ekranlarının yüksek izlenme oranlarına sahip dizisi Siyah Beyaz Aşk, 14. yeni bölümle 22 Ocak Pazartesi akşamı nefes kesen gelişmelerle izleyicisiyle buluştu. Siyah Beyaz Aşk dizisinin her hafta olduğu bu hafta da izleyicileri ekrana kilitleyen son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Kanal D!
Siyah Beyaz Aşk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Kanal D!
GİRİŞ 29.01.2018 17:08 GÜNCELLEME 29.01.2018 17:09

Her pazartesi akşamı izleyiciler tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Siyah Beyaz Aşk, soluk soluğa izlenen 14. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarına taşındı. Siyah Beyaz Aşk dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde; Ferhat'ın hapishanede tanıştığı Azad Dağıstan adlı kişinin Şahin Cigal'in eski düşmanlarından biri olduğu gerçeği ortaya çıkar. Ferhat bu gerçeğin sonrasında Şahin Cigal hakkındaki diğer gerçekleri de öğrenmek üzere hiç durmadan harekete geçer. Ferhat'ın, Aslı'nın Ebru'nun evinde kalması sayesinde tesadüfen öğrendiği Şahin Cigal hakkında öğrendiği bir diğer gerçek ise, en yakın arkadaşı Ebru, aslında Şahin Cigal'in kızıdır. Aslı tüm bu gelişmeler sonrasında tüm yapbozun parçalarını birbiriyle tamamlayabilmek adına 17 Ağustos 1999 depreminde gizemi çözer. Sonrasında Ebru'nun intikam uğruna hayatının yalan olduğunu öğrenerek büyük bir tehlikenin kendilerini beklediğini gören Aslı, savcı Yiğit'ten yardım ister. Ancak Yiğit, Aslı'yı kurtarmak için Ebru'yu öldürmek zorunda kalır.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM KANAL D'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

 

 

Siyah Beyaz Aşk dizinin Kanal D ekranlarına gelen 14. yeni bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanını merakla bekleyen izleyiciler, ''Siyah Beyaz Aşk 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Siyah Beyaz Aşk 15. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde sorgulamalarını hızlandırdı. Peki, sabırsızlıkla beklenen Siyah Beyaz Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İşte, tüm detaylar...

SİYAH BEYAZ AŞK 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baş rollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un üstlendiği Siyah Beyaz Aşk dizisinin 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SİYAH BEYAZ AŞK 15. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Siyah Beyaz Aşk, 15. yeni bölümüyle 29 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı ile Ferhat'ın karşısına çıkan zorluklar, birbirlerine olan inançlarını yıkacak mı?

Ferhat, karanlık dünyasından Aslı'yı uzak tutmak ister. Aslı ise zorluklarıdan kaçan birisi olmadığı için Ferhat'ın yanında yer almaya devam edecektir.

Ferhat’ın hapiste tanıştığı Azad Dağıstan, gönderdiği mektupla Ferhat’a güvenini sınar. Azad Dağıstan’ın kızı Ayhan’ın silah doğrultması karşısında önemli bir sınav veren Ferhat, teslim ettiği mektubu okumamasıyla güven testinden geçer. Ferhat ise bu durum karşısında oldukça bozulur. Böyle bir oyun oynanması canını sıksa da Azad Dağıstanlı ile ortak hareket edecektir. Azad Dağıstan, Ferhat’a büyük saygı duyar ve onunla birlikte çalışmak ister.

Ferhat ile Aslı arasındaki gerilim devam eder. Aslı’ya eskiden olduğu gibi sert davranan Ferhat, yollarının ayrıldığını söyler. Bu karar karşısında büyük üzüntü duyan Aslı, Ferhat’ın itirafı sonrası aşka teslim olur.

Öte yandan Yiğit’in hapse girmesi, iki kardeşi tekrar karşı karşıya getirir. Yiğit, Ferhat’a sırt çevirir ve ailesi de tüm bağlarını koparmak için adım atar.

Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne?

Ferhat, hapiste aldığı bilgiyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun için büyük bir sınavdır. Bu sınav, Ferhat'a yeni kapılar açacaktır. Ferhat, artık başkasının yolundan değil, kendi yolundan gitmeye kararlı gibidir. Bu yolda yanında tutacağı tek kişi de Aslı gibi durmaktadır.

Namık, silah namlusunun karşısında kendisini bulur. Tetiğinin çekilmesiyle ise ne olduğunu anlayamadan derin bir yara alır.