Siyah Beyaz Aşk 16. yeni bölüm fragmanı: Ferhat ile Aslı barışıyor mu?

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk 15. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Siyah Beyaz Aşk son bölümün izleyicisinin karşısına geçmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı için sorgulamalar tüm hızıyla başladı. İşte, Siyah Beyaz Aşk 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Siyah Beyaz Aşk 15. bölüm özeti ve Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanı!

Siyah Beyaz Aşk 16. yeni bölüm fragmanı: Ferhat ile Aslı barışıyor mu?
Siyah Beyaz Aşk 16. yeni bölüm fragmanı: Ferhat ile Aslı barışıyor mu?
GİRİŞ 05.02.2018 22:39 GÜNCELLEME 05.02.2018 22:42

Kanal D ekranlarının başarılı ve iddialı projelerinden olan Siyah Beyaz Aşk 15. bölümüyle 29 Ocak Pazartesi akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Baş rollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın üstlendiği Siyah Beyaz Aşk son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı en çok aranan ve sorgulanan listesine girdi. İşte, heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyiciler için Siyah Beyaz Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Her pazartesi Kanal D ekranlarında izleyicisini karşılayan Siyah Beyaz Aşk son bölümde Ferhat, Abidin'in sandığı bebeğin aslında kız kardeşi olan Gülsüm'ün dünyaya getirdiği gerçeğini öğrenmesiyle birlikte şok üstüne şok geçirir. Tüm bu gelişmeler sonrasında Ferhat, Gülsüm'den hesap sormaya kalkacaktır ancak o esnada kendisini sarsacak yeni bir gerçek daha öğrenir. Ferhat'ın kız kardeşi Gülsüm'ün doğumunu Ferhat'ın yakın bir zamanda aşkını itiraf ettiği Aslı gerçekleştirmiştir ve bu gerçeği de ondan şimdiye kadar saklamıştır. Siyah Beyaz Aşk son bölümde Ferhat yaşadıkları sonucunda öfkeden deliye döner ve sürpriz bir karar alır. İşte, Siyah Beyaz Aşk 15. bölüme dair tüm detaylar ve Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanı...

SİYAH BEYAZ AŞK 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

İzleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanı yayınlandı!

SİYAH BEYAZ AŞK 16. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Siyah Beyaz Aşk 16. bölümüyle 2 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

AŞK

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AŞK

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferhat, kız kardeşi Gülsüm'ün doğum yaptığını öğreniyor; ortalığı birbirine katıyor! Ferhat, Abidin'in sandığı bebeğin kız kardeşi Gülsüm'ün dünyaya getirdiğini öğrenir. Yaşadığı şaşkınlık ve öfkeyle, hesabını Gülsüm'den sormaya kalkan Ferhat'a, Abidin ve Aslı engel olur. Aslı'ya yaptığı aşk itirafından sonra arkasından böyle bir iş çevirdiğini öğrenen Ferhat, adeta çılgına döner.

Ferhat'ın öğrendiği bu gizli gerçek, tüm dengelerin değişmesine neden olur. Ferhat ile Gülsüm'ün yüzleşmesi, gelecek fırtınanın fitilini ateşler. Ferhat, kız kardeşi Gülsüm'ü affedecek mi? Aslı'nın kendisinden sakladığı sırla yüzleşen Ferhat, bunun hesabını kime kesecek?

Namık Emirhan’ın vurulması, tüm aileyi ikiye böler. İdil, Namık’ı vuranın Yeter olduğunu bilmesine rağmen bunu kanıtlayamaz. Zira Yeter, vurduğunu saklayacaktır ve en büyük yardımcısı Azad Dağıstan olacaktır. Ferhat ile Aslı, aralarındaki engelleri kaldırmak isteseler de ikili önemli bir sınavın eşiğindedirler. Aslı’nın yaşadığı problemlere göz yummak istemeyen ağabeyi Cem, Ferhat’tan ayrılması için bir kez daha uyarır. Fakat bu uyarılar Aslı’nın kararlarında etkili olmaz. Cem, son çare olarak Ferhat ile konuşur ve yol ayrımı için ilk adım atılır.

Öte yandan Handan, Kamil’in gerçek annesinin Gülsüm olduğunu öğrenmiştir. Bu gerçeğin ortaya çıkacak olmasıyla Gülsüm, ağabeyi Ferhat’ın tepkilerinden korkar ve intihara kalkışır. Gülsüm’e son anda yardımcı olan Abidin, Ferhat’ın tepkisinden de korumak zorunda kalır. Ferhat, bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla deliye döner ve bu olaydan sorumlulara karşı cephe alır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu