Kanatsız Kuşlar 33. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı!

Her perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Kanatsız Kuşlar dizisinin 33. bölümü yayınlandı. Kanatsız Kuşlar dizisinin izleyicisine nefes kesen dakikalar yaşatan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. İşte, Kanatsız Kuşlar 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kanatsız Kuşlar 32. son bölüm ve Kanatsız Kuşlar 33. bölüm fragmanı!

GİRİŞ 06.02.2018 22:09 GÜNCELLEME 06.02.2018 23:03

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicisinin büyük bir ilgi ve beğeniyle yakından takip ettiği dizi Kanatsız Kuşlar 32. bölümü 1 Şubat Perşembe akşamı ATV ekranlarına taşındı. Kanatsız Kuşlar dizisinde gelecek hafta neler yaşanacağını merak eden izleyiciler için yeni bölüm fragmanı arayışı sürüyor. İzleyicisini heyecan, gerilim ve sürprizlerle yüklü sahnelerle karşılayan Kanatsız Kuşlar 32. bölümün sonrasında heyecanla beklenen Kanatsız Kuşlar 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanatsız Kuşlar son bölümde; Nefise’ye karşı intikam duygusu taşıyan Tuba, Muzaffer’e de olan hıncının sonucunda Nefise’nin canına kıymaya çalışarak, “Bana yaşattıklarının aynısını sana da yaşatacağım” şeklinde sözlere yer vermesi damgasını vurdu. Öte yandan Nefise, Emre ile arasını düzeltmek için elinden gelen her şeyi yapar ve hatalarından dolayı kendini ona affettirmeye koyulur. İşte, Kanatsız Kuşlar 32. son bölüme dair tüm ayrıntılar ve Kanatsız Kuşlar 33. bölüm fragmanı...

KANATSIZ KUŞLAR 33. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

ATV ekranlarının geniş izleyici kitlesine sahip olan dizisi Kanatsız Kuşlar 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, gelecek hafta neler yaşanacağı ile ilgili gelişmeleri aktaran o fragman... 

KANATSIZ KUŞLAR 33. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanatsız Kuşlar 33. yeni bölümüyle 8 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muzaffer'in beklenmedik şekilde kendini odaya kapatması herkesi şaşırtır. Odanın kilidini açacak ve Muzaffer'in gizemini çözecek tek kişi Nefise'dir. Muzaffer'in aile olma yolunda kararlı şekilde attığı adımlar Nefise'nin korkularının da üstesinden gelebilecek midir?

Zerrin, Tuba'ya son bir kez yardım etmek zorunda kalır. Ancak Tuba'nın gizli planını farkeden Azime, bunu boşa çıkarmak için müthiş bir hamlede bulunur. Tuba, sonunda hakettiği cezayı bulacaktır.

Onur, son zamanlarda iyice sinirleri gerilen Zeynep'e bir sürpriz hazırlar. Birlikte başbaşa bir gün geçireceklerdir. Ancak esrarengiz olaylar peşlerini bırakmaz. Şirkette rahat bir şekilde davranmaya başlayan Ahmet'in amcasıyla birlikte yeni bir planı daha vardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!