Kanatsız Kuşlar 34. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Kanatsız Kuşlar 33. son bölüm!

ATV ekranlarının her perşembe akşamı izleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi Kanatsız Kuşlar 33. bölümü yayınlandı. Kanatsız Kuşlar son bölümün ekranlara gelmesiyle birlikte izleyicisi yeni bölüm fragmanını internet üzerinden araştırıyor. İşte, Kanatsız Kuşlar 34. yeni bölüm fragmanı ve Kanatsız Kuşlar 33. son bölüm detayları...

GİRİŞ 10.02.2018 14:09 GÜNCELLEME 10.02.2018 14:09

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicisiyle buluşan Kanatsız Kuşlar 33. son bölümü 8 Şubat Perşembe akşamı ATV ekranlarına taşındı. Kanatsız Kuşlar izleyicisini nefes kesen gelişmelerle karşılamasının hemen sonrasında yeni bölüm fragmanı sorgulamaları tüm hızıyla başladı. Kanatsız Kuşlar yeni bölümde yaşanacak gelişmelerle ilgili geri sayıma başlayan izleyiciler için Kanatsız Kuşlar 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanatsız Kuşlar bu hafta ekranlara gelen son bölümünde, Ahmet, Zeynep ve Onu arasındaki ilişkiyi hazmedemeyip bu ikiliden intikamını acı bir şekilde almak üzere harekete geçti. Zeynep ve Onur ise, yaşadıkları gizemli olayın neden meydana geldiğini bulmaya çalışırlar. Aslında Zeynep, tüm bu başlarına gelen olayların sorumlusu olarak Ahmet’ten şüphelenmektedir. Öte yandan Muzaffer ise karşısına çıkan babalık sınavındaki fırsatı iyi değerlendirerek başarılı olur ve bu da Nefise’nin son derece hoşuna gider. İşte, Kanatsız Kuşlar 34. yeni bölüm fragmanı ile ilgili en yeni gelişmeler ve Kanatsız Kuşlar 33. son bölümle ilgili merak edilen tüm detaylar…

KANATSIZ KUŞLAR 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Kanatsız Kuşlar 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

KANATSIZ KUŞLAR 34. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur gibi isimlerin üstlendiği Kanatsız Kuşlar 34. yeni bölümüyle 15 Şubat Perşembe günü saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanat

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

kanats

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep ile Onur, başlarına gelen esrarengiz olayların nedenini anlamaya çalışırlar. Bütün tatsızlıkların arkasında Ahmet'in olduğunu düşünen Zeynep, tedirgindir. Onur ise umduğunu bulamadığı gezileri için üzülürken, dönüşte büyük bir hata yapar. Cemre, rahat hareketleriyle Emre'yi çileden çıkarınca iki kardeş fena halde kapışır. Bu durum Muzaffer'in onlar üzerindeki ilk babalık sınavıdır. Nefise, Muzaffer'in samimi ve sevecen yaklaşımlarına kayıtsız kalamaz. Tam bir aile olacaklardır sonunda. Ancak artık niyetini iyiden iyiye belli eden Kemal, hamlelerini büyütürken, amacına bir türlü ulaşamayan Tuba'nın da pes etmeye niyeti yoktur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak