Mehmed Bir Cihan Fatihi fragmanı yayında! İlk bölüm ne zaman başlıyor?

2018 yılında Kanal D ekranlarında damga vurmaya hazırlanan iddialı projeler arasında kendini gösteren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin sabırsızlıkla beklenen ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun Fatih Sultan Mehmed'e hayat vereceği Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor? İşte çok ses getirecek Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...

GİRİŞ 21.02.2018 15:41 GÜNCELLEME 21.02.2018 15:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Karizmatik ve başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Fi dizisinden de yakından tanıdığımız güzel oyuncu Büşra Develi'nin baş rollerini üstlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Dizi severler uzun bir zamandır Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın hayatına geçmesi için heyecanlı bekleyiş içerisindeydi. İşte, nihayet Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk bölüm fragmanı (teaser) yayınlandı.Öte yandan izleyici kitlesi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve ne zaman başlayacağı hakkında da detaylı bilgi edinmek üzere arayış içerisine girmeye başladı. Fatih Sultan Mehmed'in hayatının ve İstanbul'u fetih sürecinin anlatıldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak? İşte, bomba gibi bir fragman yayınlanarak izleyicisinin tüm dikkatlerini üzerine topladığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...

MEHMED

 

 

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın hayatın ne zaman başlayacağı konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Bununla birlikte Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin de oyuncu kadrosu netleşmedi. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle ilgili Kanal D tarafından açıklama gerçekleştirmesi bekleniyor.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU DEĞİŞTİ!

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle yakın bir zamanda buluşacak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun partnerinin kim olacağı uzun bir süredir merak ediliyordu. İlk olarak ünlü oyuncu Selin Demiratar ile anlaşma yapan dizi ekibi, sonraki süreçte Selin Demiratar ile yollarını ayırmıştı. Tüm bu gelişmelerin sonrasında Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol üstlenecek yeni partner belli oldu. Fi dizisindeki başarılı oyunculuğuyla birlikte herkes tarafından tanınan bir isim haline gelen Büşra Develi, Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri olacak.

İŞTE, MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİNİN FRAGMANI...

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin baş rollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Büşra Develi üstlenecek. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Fatih Sultan Mehmed'in hayatı ve İstanbul'u fetih süreci konu olarak işlenecek.  Fetih 1453 filminin başarısı üzerine O3 Medya güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Medmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle büyük yankı uyandıracak şekilde dönmeye hazırlanıyor.

MEHMED

YORUMLAR 2
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    nihayet dizi izlicem işde bu ne mutlu osmanlıyım deyene
    Cevapla
  • Savaşçı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi izlenir aga.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...