Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı geldi! Kanatsız Kuşlar son bölüm!

ATV ekranlarının izleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizisi Kanatsız Kuşlar 34. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Son bölümde, Tuba'nın Nefise ve diğerlerinden intikam almak için her türlü yola başvurduğu sahne oldu. Kanatsız Kuşlar izleyicisini ekrana kilitleyen sahnelerin hemen sonrasında heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Kanatsız Kuşlar 34. son bölüm özeti ve Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı geldi! Kanatsız Kuşlar son bölüm!
Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı geldi! Kanatsız Kuşlar son bölüm!
GİRİŞ 16.02.2018 15:51 GÜNCELLEME 16.02.2018 15:51

ATV ekranlarında yayınlanan perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kanatsız Kuşlar 34. bölümüyle 15 Şubat Perşembe günü izleyicisini ağırladı. Tüm bu gelişmelerin sahne olduğu son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı için sorgusunu sürdüren izleyicilere müjdeli bir haber geldi. Kanatsız Kuşlar sabırsızlıkla beklenen 35. yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Kanatsız Kuşlar ekranlara gelen son bölümde, Gözünü intikam hırsı bürüyen Tuba, bunu için kötü ölümcül bir yola başvurarak elindeki bayıltıcı sprey ile konağa baskın yapar ve herkesi bayıltıp üstüne benzin dökmeye başlar. Tamamen kontrolden çıkan Tuba, dehşete sürükleyen girişimlerine hız kesmeden devam edip konağı ateşe vermeye çalışması damgasını vurdu. Şimdi Nefise ve diğerleri için ölüm kalım savaşı başladı. Gelecek haftaki yeni bölümde Nefise ve diğerlerinin ölüp ölmeyeceği sorusu yanıt bulacak. Öte yandan Muzaffer'de çocuklarla arasını düzene oturtup tam bir aile olma sınavını başarıyla kazandı ve ilk defa birlikte kahvaltı masasında gerçek bir aile olmanın tadını çıkardılar. İşte, Kanatsız Kuşlar 34. son bölümle ilgili merak edilen tüm detaylar ve Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı...

İŞTE, KANATSIZ KUŞLAR 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

 

 

KANATSIZ KUŞLAR 35. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur gibi isimlerin üstlendiği Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölümüyle 22 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

KANATSIZ

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANATSIZ

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muzaffer, çocuklara ve Nefise'ye sonuna kadar sahip çıkarak, tam bir aile olma yolunda evinin kapılarını sonuna kadar açar. Azime ve Nefise için ise yolun sonuna gelinmiştir artık. Herkesten gizledikleri, baba oğulun aynı evde, habersizce yaşamaya başlayacak olması yeni sorunları getirmektedir.

Bütün bunlar olurken Tuba, hayatındaki bütün mutsuzlukların sebebi olarak gördüğü Nefise ve çocuklarından intikam almaya kararlıdır. Ama en büyük hesaplaşması Azime'yle olacaktır.

Ailede mutluluk rüzgarları eserken Onur'un sebep olduğu kaza ile ilgili endişeleri vardır. Etrafa belli etmese de Onur'un endişeleri yersiz değildir ve onu zor günler beklemektedir. İfade vermeye gideceği gün, geride kalanları da hesaplaşmaların en büyüğü beklemektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini